Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pītera Geibriela koncerta biļetes jau pārdošanā

Easyget.lv, 14.11.2013. 09:56

No šodienas pārdošanā pieejamas biļetes uz Pītera Geibriela koncertu “Arēnā Rīga”. Izcilais mūziķis Latvijā viesosies nākamā gada 17. maijā turnejas “Back to Front” ietvaros.
Pītera Geibriela koncerta biļetes jau pārdošanā

Biļetes nopērkamas internetā www.ticketpro.lv un “Ticketpro” biļešu kasēs TC “Galleria Riga”, “Spice”, “Domina Shopping”, “Rīga Plaza”, “Sky&More”, “Olimpia”, “Rimi “Alfa””, “Rimi “Valdemārs””, “Rimi” Pulkveža Brieža ielā, “Rimi “Galerija Azur””, “Rimi” Stirnu ielā, “Maxima XX”, “Maxima XXX” informācijas centros u.c.

Koncertā būs tikai sēdvietas. Biļetes maksā no Ls 25 līdz Ls 50 tribīnēs un no Ls 25 līdz Ls 70 parterā.

Koncerts aptvers Geibriela karjeras izcilākās dziesmas, iekļaujot arī albumu “So” pilnā garumā. Mūziķim uz skatuves pievienosies 1987. gada oriģinālsastāvs.

Ieraksts “So” ir komerciāli veiksmīgākais mūziķa albums. Tā lielākais hits “Sledgehammer” ieguva rekordlielu - deviņu “MTV Video Music Awards” balvu skaitu, kā arī atnesa mūziķim trīs prestižās “Grammy” balvas nominācijas. “Sledgehammer” videoklips ir visbiežāk atskaņotais ieraksts telekanāla “MTV” vēsturē.

Līdztekus karjeras izcilākajām dziesmām, koncertā izskanēs arī Pītera Geibriela jaunākais muzikālais materiāls. Tādas dziesmas kā “Oh But” un “Why Don’t You Show Yourself” (no filmas “Words with Gods”) koncertos jau guvušas lielisku auditorijas atsaucību un tiks izpildītas arī mūziķa koncertā Rīgā.

“Mēs pasniedzam koncertu trīs daļās - gluži kā maltīti. Starteris būs mazliet akustisks, valdot līdzīgai gaisotnei kā mēģinājumos. Pēc tam pievērsīsimies pamatēdienam, kas ir vairāk elektronisks materiāls. Ja jūs šo “pārdzīvosiet”, tad saņemsiet saldo ēdienu ar albumu “So” pilnā garumā, tieši tādā kārtībā, kā tas sākotnēji bija iecerēts,” turnejas detaļas atklāj Pīters Geibriels.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV