Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

5 pieprasītākie naktsklubi pasaulē

Easyget.lv, 14.11.2013. 15:22

Diskotēka spēj kūsāt un mutuļot gan alā, gan zem zvaigžņotām debesīm. Viens no pasaules pieprasītākajiem naktsklubiem pat izceļojies pa visiem kontinentiem.
5 pieprasītākie naktsklubi pasaulē

Raugi, kādas ēverģēlības piedāvā pieci pasaules neparastākie naktsklubi!

Miniscule of Sound – Londona, Lielbritānija

Lai gan šī naktskluba faktiskā vieta ir Londonā, tas būtībā ir ceļojošais naktsklubs, kas savulaik pabijis arī citos kontinentos. „Miniscule of Sound” ir mazākais naktsklubs pasaulē, tas spēj uzņemt tikai 14 cilvēkus, ieskaitot dīdžeju. Toties tas pārsteidz ar ļoti labu akustiku un gaismām, kas atgādina diskotēku ziedu laikus. Otrs pārsteigums – naktsklubā nav ieejas maksas. Tiesa, mazās kapacitātes dēļ viesu prasības ir atraktivitāte un milzīga kāre dejot.

Guacara Taina – Santodomingo, Dominikānas Republika

Pazīstams arī kā The Cave, Guacara Taina ir naktsklubs, kas atrodas vairāku miljonu gadu vecā alā Dominikānas Republikā. Ieeja gan ir no ielas puses, bet tālāk jūs ātri nokļūsiet alas iekšpusē, kas kalpo kā viena no trim deju zālēm. Bez šīs unikalitātes naktskluba burvība slēpjas arī lieliskajā akustikā, kas ļauj perfekti izbaudīt mūziku. Tūristiem īpaši piemēroti būtu piektdienu vakari, kad „Guacara Taina” notiek „Merengue” naktis – par godu dejai, kas radusies Dominikānas Republikā.

Halikarnas – Bodruma, Turcija

Ja jums netīk piesdvīduši naktsklubi, var izvēlēties āra telpas jeb dejas zem zvaigznēm. Viena no slavenākajām un milzīgākajām šādām vietām ir klubs „Halikarnas” Turcijas pilsētā Bodrumā. Romiešu stilā veidotais naktsklubs spēj uzņemt pat 10 tūkstošus viesu, par kuru labsajūtu parūpēsies pusducis bāru. „Halikarnas” lepojas ar apbrīnojamām lāzeru un gaismas šoviem un milzīgu strūklaku. „Halikarnas” gan ir sezonas naktsklubs, kurā visaktīvākā ballīšu rīkošana notiek no maija līdz oktobrim.

Skye – Sanpaulu, Brazil

Otra slavenākā vieta, kur baudīt diskotēkas zem klajas debess ir „Skye” Brazīlijas lielākajā pilsētā Sanpaulu. Šis naktsklubs atrodas uz „Hotel Unique” jumta, kas jau ir liels pluss, jo piedāvā neatkārtojamu skatu uz Sanpaulu panorāmu. Tāpat klubs piedāvā arī baseinu, turklāt, atrodoties tajā, jūs nezaudēsiet saikni ar mūziku, jo skaļruņi ierīkoti arī zem ūdens. „Skye” ir atvērts 24 stundas diennaktī, tiesa, tiem, kas nav viesnīcas viesi, tomēr jārēķinās ar mazāku laika pavadīšanu „Skye”.

Privilege – Ibiza, Spānija

Ibiza noteikti ir pazīstamākā tusiņu vieta pasaulē. Ja jums tīk plašums un grandiozitāte, un jūsu draugu lokā ir vairāk nekā desmit tūkstoši cilvēku, tad noteikti jāapmeklē klubs „Privilige”. Tas tiek uzskatīts par lielāko naktsklubu pasaulē. Desmit tūkstošu kvadrātmetru lielajā telpā darbojas 16 bāri, baseini, dārzs, suvenīru veikals un, protams, milzīga deju zāle. Savukārt dīdžejs darbojas centrālā baseina vidū. Savulaik „Privilege” bija slavens arī ar seksa šoviem, taču tos diemžēl 1998.gadā Spānijas valdība aizliedza.

Foto: Lielākais naktsklubs pasaulē – Privilege. Foto (c) flickr.com/ Roberto Castaño

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV