Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Latvijas vēsture koncertprogrammā „Ceļš”

Easyget.lv, 15.11.2013. 14:01

Koncertu ciklā skolu jaunatnei „Mūzika Tev” 20. un 21. novembrī Rīgas Kongresu namā „Latvijas Koncerti” piedāvā koncertprogrammu „Ceļš”, kurā Latvijas vēsturē nozīmīgi brīži tiks atspoguļotimūzikas spogulī, informē Rinta Bružēvica.

Koncertprogramma „Ceļš” vienas stundas garumā aizraujošā veidā vedīs klausītājus cauri Latvijas vēsturei gan ar dziesmām – Jāzepa Vītola „Gaismas pili”, Lūcijas Garūtas „Lūgšanu”, Elgas Īgenbergas „Rīgas bulvāriem”, Renāra Kaupera „Manu dziesmu”; gan ar laikabiedru vēstulēm, atmiņām un videomateriāliem; gan ar krāsainiem lietussargiem un dejas soli. Kopā ar māksliniekiem dosimies pa atmiņu ceļu cauri Strēlnieku kaujām, Ulmaņlaikiem, kara gadiem, padomju laikam un Atmodai.

Latvijas vēstures ceļu mēros Pūces Etnogrāfiskais orķestris un Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris „Sŏla”, solisti Māra Upmane-Holšteina un Marts Kristians Kalniņš.

Koncerta sākums 10.00, 12.00 un 14.00.

Biļetes „Biļešu paradīzes” kasēs. (Biļetes cena 3 Ls).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV