Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Noklausies grupas B Optimist debijas albuma pirmo singlu „Fotogrāfs’’!

Easyget.lv, 15.11.2013. 16:34

Grupa B Optimist jau tuvākajā laikā ar gaidāmo debijas albumu sper pirmos nopietnos soļus latviešu rokmūzikā. No šodienas pieejams albuma pirmais singls „Fotogrāfs”.
Noklausies grupas B Optimist debijas albuma pirmo singlu „Fotogrāfs’’!

Plašākasm klausītāju lokam pieejams arī muzikāls ieskats topošajā albumā - 12 dziesmu fragmenti, kuri klausāmi grupas mājas lapā, kā arī profilos sociālajos tīklos. 

Grupa izveidota šī gada janvārī. Tolaik brāļi Levini satika vēl divus sev līdzīgi domājošos un tika nokomplektēts optimāls grupas sastāvs. B Optimist spēlē savu oriģinālmūziku, liekot uzsvaru uz dziesmu tekstiem latviešu valodā. Grupa uzstājusies dažādos mūzikas klubos, bāros, kultūras namos, brīvdabas estrādēs un festivālos. 2013. gada vasaras beigās grupa saviem spēkiem un iespējām ierakstīja debijas albumu, kurš vēlāk tika māsterēts Ņujorkā, ASV.

Grupas sastāvs: vokāls, ģitāra - Valters Levins, ģitāra, bekvokāls - Linards Liepa, bass, bekvokāls - Roberts Lonerts un sitamie instrumenti - Roberts Levins.

Singls „Fotogrāfs”:



Par grupu raksta: viena no progresīvākajām jaunās paaudzes rokgrupām; pārsteidzoši laba un ļoti cerīga jaunā grupa; beidzot ir arī lielisks stoner rock paraugs LV.

Viena no nākamajām B Optimist uzstāšanās reizēm būs jauno grupu un „Bilžu” veterānu kopprojektu koncertā kopā ar Kārli Kazāku. Koncerts notiks šā gada 29. novembrī Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē. Sākums plkst. 19:00.

B Optimist mājas lapa: b-optimist.weebly.com

Albuma izdošanā B Optimist sadarbojas ar izdevniecību Lauska.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV