Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Industriālā metāla apvienība Dark Nexus izdod pirmo EP

Easyget.lv, 19.11.2013. 10:32

23. novembrī klubā “A Nice Place” notiks grupas “Dark Nexus” EP albuma prezentācijas koncerts.
Industriālā metāla apvienība Dark Nexus izdod pirmo EP

Albuma nosaukumu un vizuālo noformējumu grupa neizpauž, lai saglabātu veselīgu ziņkārību interesentu vidū. Koncerta laikā tiks atskaņotas dziesmas no EP, kā arī daudz citu dziesmu, kopā veidojot pusotras stundas repertuāru, kas ir visgarākais “Dark Nexus” repertuārs viņu koncertēšanas vēsturē, informē mūziķu pārstāvis Dainis Kļaviņš.

“Dark Nexus” darbību uzsāka pirms diviem gadiem, pirmo reizi uz skatuves kāpjot klubā “A Nice Place”. Ceļš uz atpazīstamību industrial žanrā nāca pakāpeniski. Grupa ir uzstājusies ne tikai uz Rīgas un citu Latvijas klubu skatuvēm, bet arī ārpus Latvijas, kā arī iesildījusi vairākus ārzemju māksliniekus, piemēram, Sinheresy, Forgotten Sunrise, Freakangel u.c.

Koncertu iesildīs pašmāju alternative metal apvienība “Once Upon” un death metal apvienība “Darrva”. Koncerta sākums pulkstens 22:00. Ieeja 2 Ls = bezmaksas Cuba Libre bārā.

Vairāk informācijas meklējiet grupas “Dark Nexus” draugiem.lv un facebook lapās.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV