Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Tuvojas koncerts „Ziemas vēstneši” Lēdmanes dievnamā

Easyget.lv, 19.11.2013. 17:15 | komentāri (1)

24. novembrī plkst. 17.00 notiks ceturtais koncerts no cikla „Pavasara un ziemas vēstneši” Lēdmanes dievnamā. Šoreiz ziemas noskaņās vēl pirms klusā Adventa laika klausītājus vedīs Ingus Ulmanis kopā ar Aigaru Voitišķi un Gintu Solu.

Koncertu cikls Lēdmanes dievnamā aizsākās jau pagājušā gada aprīlī, kad pirmais pavasara vēstnesis bija Kārlis Kazāks. Turpmākajos koncertos uzstājušies Goran Gora, Alise Joste, Lauris Valters ar muzikālo projektu „L.V.” un Anete Kozlovska.

Ingus Ulmanis ar kolēģiem Aigaru Voitišķi un Gintu Solu daudziem klausītājiem ir sen zināmi vārdi, pārbaudītas muzikālas vērtības. Šī ir daļa no grupas „Lādezers” sastāva, kas ar pārtraukumiem pastāv jau 15 gadus. Ingus Ulmanis ir viens no vadošajiem mūziķiem dažādos projektos – „Dabas koncertzāle” dabas draugiem, „Brīnumskapis” bērniem un viņu vecākiem, „Karameles”, kas vairākus gadus Ziemassvētku laikā piepildīja Latvijas baznīcas ar skaistām svētku dziesmām latviešu valodā, piedaloties aktieriem un dažādiem Latvijas mūziķiem.

Līdz šim koncertos iegūtie ziedojumi tika ieguldīti baznīcas uzturēšanā. Šoreiz koncerts būs veltīts kādai Lēdmanes ģimenei, kuras stāsts par agresīvas banku kredītu politikas sekām raisa līdzjūtību un vēlmi palīdzēt. Proti, nepieciešami vien pārsimt latu, lai ģimenei būtu pašiem savs dzīvoklis.

Koncertu ieejas maksa par ziedojumu.

Koncertu organizē: Lielvārdes novada sieviešu biedrība „Iespēja”

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV