Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dzelzs vilks atgriežas Cēsu Fonoklubā

Easyget.lv, 20.11.2013. 13:52

Piektdien, 22. novembrī, pēc neliela pārtraukuma uz “Fonokluba” skatuves atgriežas viena no zināmākajām pašmāju roka apvienībām - “Dzelzs vilks”, informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
Dzelzs vilks atgriežas Cēsu Fonoklubā

Grupa Dzelzs vilks vairāk nekā 20 gadu ilgajā pastāvēšanas laikā ir klajā laidusi vienpadsmit albumus, izpelnoties plašas klausītāju simpātijas, ko apliecina arī piecas saņemtās Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas. Kaut arī “Dzelzs vilks” vislabāk ir atpazīstama kā alternatīvā roka vienība, grupa nebaidās eksperimentēt, piemēram, izdodot vairākus folkloras mūzikas albumus.

Pateicoties klausītāju enerģijai un ciešajai saiknei starp mājīgo un izmērā nelielo zāli un skatuvi, rodas izteikta kopības sajūta, līdz ar to “Fonoklubs” un “Dzelzs vilks” arī šoreiz radīs īpaši atmosfērisku un neaizmirstamu koncertu, skanot visām zināmākajām grupas dziesmām.

Pēc koncerta par dejām un ballīti gādās kluba rezidents Dj Winamp.

Koncerta sākums plkst. 22:00; ieejas maksa Ls 3.- (Eur 4.30).

Foto: Dzelzs vilks Fonoklubā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV