Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Francijas rokgrupa Mars Red Sky koncertēs Rīgā

Easyget.lv, 20.11.2013. 13:58

25. novembrī mūzikas klubā Nabaklab savu pirmo un vienīgo koncertu Latvijā sniegs psihedēliskās rokmūzikas grupa Mars Red Sky no Francijas, informē ULVE Agency pārstāvis Sandis Baumanis.
Francijas rokgrupa Mars Red Sky koncertēs Rīgā

Mars Red Sky ir 2007. gadā Francijas ostas pilsētā Bordo dibināts stounerroka ansamblis, kura sastāvā šobrīd ir nemainīgie ansambļa dalībnieki un vokālisti, ģitārists Žuljēns Prass (Julien Pras) un basģitārists Džimijs Ķīnasts (Jimmy Kienast), kā arī bundzinieks Metjū Gezū (Mathieu Gazeau). Viņu mūzikas pamatā ir septiņdesmito gadu „vecās skolas” ģitārrifi un psihedēlijas „grūvs”.

Visā pasaulē pārdotas vairāk kā 3 500 grupas pašnosauktā 2012. gada debijas albums kopijas un tas izpelnījies nedalītu klausītāju atzinību.

Mūziķi aizvadījuši vairākus koncertu ceļojumus, piedaloties plašāku ievērību guvošajos mūzikas festivālos Roadburn, Desert Fest, Duna Jam, Sziget, SXSW un sniedzot uzstāšanās Eiropā un Dienvidamerikā. Līdzās tam Mars Red Sky dalījuši skatuvi ar tādām ģitārmūzikas žanra cienītājiem zināmām grupām kā Dinosour Jr., Tweak Bird, A Place to Bury Strangers, Earth, Killing Joke un Queens of the Stone Age.

Pasākuma sākums plkst. 21:00, ieejas maksa 3 Ls.

http://www.facebook.com/marsredskyband

Foto: Mars Red Sky. Foto (c) Bartosch

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV