Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kristīne Opolais veiksmīgi uzsākusi sezonu

Easyget.lv, 22.11.2013. 09:00

Soprāns Kristīne Opolais veiksmīgi uzsākusi sezonu un aktīvi gatavojas jauniem izaicinājumiem tās turpinājumā, informē sabiedrisko attiecību konsultante Liene Jakovļeva.
Kristīne Opolais veiksmīgi uzsākusi sezonu

Šodien Kristīne Opolais atgriezīsies uz Cīrihes operas skatuves, lai dziedātu titullomu vairākās Leoša Janāčeka operas „Jenūfa” izrādēs. Dmitrija Čerņakova iestudējumā viņas skatuves partneris Števas lomā būs Latvijas opermīļiem labi pazīstamais čehu tenors Pāvels Černohs (Pavel Cernoch).

Pirms pāris nedēļām Kristīne Opolais ar panākumiem dziedāja titullomu Antonīna Dvoržāka operas „Nāra” iestudējumā Bavārijas Valsts operā Minhenē. Ar šo operteātri mākslinieci saista nozīmīgi plāni – janvāra sākumā viņa uz teātra skatuves iejutīsies Tatjanas lomā Pētera Čaikovska operā „Jevgeņijs Oņegins”, bet 10.februārī tur gaidāma Volfganga Amadeja Mocarta operas „Tita žēlsirdība” pirmizrāde, kas būs arī mākslinieces debija Vitēlijas lomā. Abos iestudējumos Kristīne Opolais sadarbosies ar diriģentu Kirilu Petrenko, kurš kopš septembra ir Bavārijas Valsts operas galvenais diriģents.

Savukārt novembra sākumā Kristīne Opolais kopā ar orķestri Filarmonica della Scala sniedza itāļu mūzikas programmu Minhenē un Luksemburgā.

Foto: Kristīne Opolais. Foto (c) Tatjana Vlasova

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV