Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jarboe decembrī atkal uzstāsies Rīgā

Easyget.lv, 24.11.2013. 21:32

17. decembrī „Nabaklab” koncertēs mūziķe Jarboe, uzstājoties kopā ar multimediju mākslinieku P. Emerson Williams no ASV.
Jarboe decembrī atkal uzstāsies Rīgā

Jarboe ir agrākā leģendārās Ņujorkas post-punk grupas „Swans” ilggadējā dalībniece, komponiste un māksliniece un šogad savas tūres ietvaros viesosies arī Latvijā. Viņas mūzika tiek raksturota kā melodiska un emocionāli patiesa. Mākslinieces repertuārā ir dzirdami visdažādākie mūzikas stili, sākot no blūza akcentiem līdz pat kliedzošiem tumšas elektroniskās mūzikas elementiem, kas kopumā raksturo Jarboe neatkārtojamās vokālās dotības. Tūres ietvaros māksliniece izpildīs dziesmas no albuma „Dreams”, kā arī jau labi zināmas kompozīcijas no albuma „Indemnity”, kas septembrī tika izdots arī vinila plates formātā.

Atgādinām, ka mūziķes iepriekšējā viesošanās Latvijā notika 2010. gada aprīlī.

Dziedātājās Jarboe vokāls lieliski saskan ar mākslinieka P. Emerson Williams radīto mūziku un vizuālajiem darbiem.

P. Emerson Williams ir daudzfunkcionāls mākslinieks, kas nodarbojas ar mūzikas radīšanu, vizualizāciju un video instalāciju veidošanu. Mūziķis ir saistīts ar vairākiem muzikāliem projektiem, kā piemēram, „Chorozon” un „Veil of Thorns”, ir darbojies dažādos projektos kopā ar grupām „Sleep Chamber”, „Manes” un „kkoagulaa”. Nesenajā projektā P. Emerson Williams veiksmīgi sadarbojās ar grupu „Lethe”, kuriem palīdzēja ar mūzikas radīšanu un albuma vāka māksliniecisko izveidi.

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. 17. decembra koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00 un biļetes uz to nopērkamas visās „Biļešu serviss” kasēs, kā arī interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, kur pirmās piecdesmit biļetes pieejamas par Ls 7, vēlāk biļešu cena paaugstināsies.

Foto: Jarboe. Foto (c) Laurynas Mereckas

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV