Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pestivals maina zīmolu

Easyget.lv, 25.11.2013. 11:30 | komentāri (1)

Šodien festivāla Pestivals organizatori ziņo par Pestivals zīmola maiņu, ko turpmāk dēvēs IC
Pestivals maina zīmolu

Zīmols Pestivals tika ieviests, lai radītu iespaidīgu pasaules līmeņa festivālu Baltijas valstīs, kam sekoja arī koncertu sesija ar aktuālu mākslinieku piedalīšanos. "Vārds Pestivals tika izvēlēts, lai rosinātu tevi domāt, runāt un būt priecīgam par to. Tas, kas sekoja vēlāk, apbēdināja mūs, tāpat kā tevi," vēsta zīmola īpašnieki savā mājaslapā.

"Mēs plānojām nomainīt vārdu pēc darbības 2 gadiem. Laiks tuvojās, kā arī parādījās jauni apstākļi, līdz ar to mēs nolēmām radīt jaunu zīmolu un atsākt darbu," skaidro festivāla pārstāvji "Esam kļuvuši atbildīgāki, guvuši mācību un esam gatavi darboties jaunā līmenī. Joprojām esam iedvesmoti un ticam, ka mēs visi vēlamies apmeklēt un varam organizēt starptautiski augstas kvalitātes aktuālus šovus, neatkarīgi no vecuma, rases, stila un maksātspējas - gan apmeklētāja, gan mākslinieka."

Jaunumus drīzumā varēs meklēt vietnē http://www.concertsandfestivals.lv/lv_lv/

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV