Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Instrumenti atsāk Procrastination koncertsēriju

Easyget.lv, 26.11.2013. 10:14

Šodien “Palladium” koncertzālē notiks grupas “Instrumenti” no pagājušās sestdienas pārceltais koncerts; koncertsērija turpināsies ceturtdien, piektdien un sestdien.
Instrumenti atsāk Procrastination koncertsēriju

“Instrumenti” aizsāka sava albuma ”Procrastination” koncertsēriju pagājušajā nedēļā. Ceturtdienas un piektdienas koncerti “Palladium” koncertzālē bija emocionāli piesātināti; taču sestdien koncertdarbība tika pārtraukta aiz cieņas pret traģēdijā cietušajiem, bojā gājušajiem un to piederīgajiem.

“Instrumenti” gandrīz divu stundu garā koncerta programma ieturēta grupas otrā studijas albuma “Procrastination” noskaņās. Koncerta scenogrāfisko daļu veido Uģis Olte, Lāsma Lagzdiņa, Kristpas Epners un Ainārs Pastars, savukārt Mārīte Mastiņa-Pēterkopa un Rolands Pēterkops rūpējas par skatuvisko tēlu. Par skaņas kvalitāti, kā ierasts, atbildīgs Gatis Zaķis. Koncertos uz “Palladium” skatuves līdzās Shipsi un Reynsi kāps vēl septiņi mūziķi – divi perkusionisti, basģitārists, divi pūtēji un divas bekvokālistes.

Ieskats “Instrumenti” koncertā:

“Instrumenti” koncerti “Palladium” koncertzālē:

19:00 - ieeja
20:00 - iesildītāji (26.nov. – “Carnival Youth”; 28., 29., 30. nov - “Rick Feds Society”)
21:00 - “Instrumenti”

Biļetes joprojām iegādājamas “Biļešu Serviss” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv

Kā ziņots iepriekš, tie, kam bija iegādāta biļete uz 23. novembra koncertu, tā bez mainīšanas derīga uz šīs dienas koncertu; vai arī ir iespēja līdz plkst. 19:00 “Kongresu nama” “Biļešu Serviss” kasēs aizpildīt anketu, lai par iegādāto biļeti atpakaļ saņemtu naudu.

Foto: Instrumenti Palladium koncertā. Foto (c) Sandis Vāgners

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV