Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Liepājas mūziķi Ziemassvētkos ielūdz uz koncertuzvedumu "Manā pasaulē"

Easyget.lv, 26.11.2013. 12:00

Ziemassvētku priekšvakarā, 23.decembrī, pulksten 19 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks koncertuzvedums "Manā pasaulē".

Latviešu un aizrobežu komponistu Ziemassvētku dziesmas koncertuzvedumā izdziedās dziedātāja Ieva Dreimane, Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers un vokālais ansamblis "Gaismiņa" (vadītāja Dzintra Orba). Muzikālo pavadījumu izspēlēs Liepājas mūziķi Normunds Kalniņš, Māris Zīlmanis, Guntis Kolerts, Āris Burkins un Dzintars Šusts.

Stāstot par dziesmu izvēli koncertuzvedumam, Ieva Dreimane atklāj: "Latviešu un citu zemju komponisti pasaulei ir radījuši milzumdaudz skaistu melodiju Ziemassvētku laikam. Mēs vēlamies liepājniekiem un pilsētas viesiem dāvāt tādas šo laiku raksturojošas dziesmas, kuru vēstījums un skanējums uzrunā mūs pašus un tādējādi to ar mīlestību varēsim dāvāt ikvienam klātesošajam."

"Svarīgākais, kur vēlamies ikvienu apmeklētāju un koncertuzveduma dalībnieku caur šo notikumu aizvest, ir tā unikālā, ne ar ko citu nesajaucamā sajūtu pasaule, kura dzimst katrā no mums Ziemassvētku laikā. Tajā ir vieta gan brīnumam un priekam, gan mieram un cerībām," par gaidāmo notikumu stāsta tā režisore Maija Kalniņa, kuras īpaši notikumam rakstīti dzejas teksti skanēs koncertā.

Biļetes iegādājamas visās "Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV