Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Grupa Radio velta dziesmu Zolitūdes traģēdijas upuru piemiņai

Easyget.lv, 26.11.2013. 14:55

Poproka grupa „Radio”, izsakot visdziļāko līdzjūtību Zolitūdes traģēdijā bojāgājušo un cietušo tuviniekiem, ierakstījusi dziesmu „Tur augšā”, kuras vārdi radās nākamajā dienā pēc traģiskā notikuma, informē grupas menedžments.
Grupa Radio velta dziesmu Zolitūdes traģēdijas upuru piemiņai

Dziesma stāsta par mirkli, kura laikā gar acīm aizskrien visa dzīve un mūžs, un tajā pašā laikā par nezūdošo cerību tuvinieku sirdīs, ka vienmēr būs kāds, kas gaidīs mājās tos, kuri nu jau uz mums noraugās no debesīm. Dziesma veltīta Zolitūdes traģēdijas bojāgājušo piemiņai.

Dziesmas teksta un mūzikas autors ir grupas solists Nauris Rolavs. Grupas „Radio” sastāvs: taustiņinstrumenti - Krišs Pozemkovskis, basģitāra - Arvis Kalniņš, sitamie instrumenti - Intars Gegusts, balss - Nauris Rolavs, ierakstā piedalījies arī ģitārists Verners Klivus. Ieraksts tapis Aivara Rakovska skaņu ierakstu studijā, ieraksta skaņu režisors - Aivars Rakovskis.

Foto: Grupa Radio. Foto (c) Toms Uljanovs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV