Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Baltijas valstu mūziķi uzstāsies Kaņepes Kultūras centrā

Easyget.lv, 27.11.2013. 13:18

6. decembrī “The Baltic Scene” koncertturnejas ietvaros Kaņepes Kultūras centrā uzstāsies trīs Baltijas grupas – “Carnival Youth” no Latvijas, “Without Letters” no Lietuvas un “I Wear*Experiment” no Igaunijas, informē Maija Anna Ludbārža.
Baltijas valstu mūziķi uzstāsies Kaņepes Kultūras centrā

“The Baltic Scene” ir jaunās Baltijas mūzikas eksporta platforma, kuru rīkotās koncertturnejas mērķi ir aktivizēt Baltijas mūziķu komunikāciju un tuvāk iepazīstināt klausītājus ar kaimiņvalstu mūziku. Stāstot par savu dalību projektā, “Carnival Youth” atzīmē, ka “The Baltic Scene, mūsuprāt, ir svarīga Baltijas mūzikas sastāvdaļa, jo viņi vienkopus apvieno visu jauno un jauko mūziku, kas radīta Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.”

“The Baltic Scene” sākotnēji bija igaunietes Natālijas Metsas (Natalie Mets) 2012. gada rudenī izveidots blogs par Baltijas mūzikas notikumiem. Aktīvi attīstoties, kā arī sadarbijoties ar Radio 101 un Igaunijas Raadio2, “The Baltic Scene” gada laikā pārtapa par digitālu Baltijas mūzikas vēstnesi. “Man ir patiess prieks par šīs mūzikas platformas organisko un straujo attīstību” atzīmē Natālija, pieblistot, ka rīkotais koncerts noteikti piesaistīs dinamiskas un aktīvas mūzikas cienītājus.

Turnejas koncerti norisināsies arī Tallinā un Viļņā – 5. decembrī Tallinas “Sinilind” kafejnīcā un 7. decembrī Viļņas kultūras bārā “Kablys”.

Rīgā koncertturnejas pasākums norisināsies 6. decembrī Kaņepes Kultūras centrā. Ieejas maksa – LVL 3.

Carnival Youth:

Without Letters:

I Wear*Experiment:

Papildu informācija:
www.thebalticscene.eu
www.facebook.com/thebalticscene

Foto: I Wear* Experiment. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV