Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Jaunatnei veltītajā ciklā „Mūzika Tev” - tango valdzinājums

Easyget.lv, 27.11.2013. 13:24

Koncertu cikla skolu jaunatnei „Mūzika Tev” ietvaros 5. decembrī Rīgas Kongresu namā piedāvā koncertu „Par tango revolucionāru Astoru Pjacollu”.

Koncertā muzicēs četru, talantīgu mūziķu izveidotais ansamblis „Undertango”: Viktors Veļičko – kontrabass, Marko Ojala – akordeons, Gidons Grīnbergs – vijole, Mārtiņš Zilberts – klavieres. Tango izdziedās Ilonas Bageles krāšņā balss, savukārt tango izdejošana būs pedagoga un aizrautīgā tango dejotāja Aigara Stirnas ziņā.

Cikla „Mūzika Tev” producente Karina Bērziņa: „Kas var būt vilinošāks, aizrautīgāks un kaislīgāks par tango? Tango jau izsenis iekarojis savas pozīcijas deju pasaulē, līdz nāk Astors Pjacolla un salauž visu iepriekšējo, radot savus neatkārtojamos tango. Kā risinājušies notikumi tango vēsturē, uzzināsiet koncertprogrammā, kas veltīta tieši Astoram Pjacollam, neaizmirstot arī tango patiesās un senākās saknes.”

Koncerta sākums 12.30 un 15.00.

Biļetes „Biļešu paradīzes” kasēs. (Biļetes cena 3 Ls)

Koncertu ciklu rīko VSIA „Latvijas Koncerti”.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV