Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Noskaties DJ Dween un Sabīnes Berezinas dziesmas „Dejo tā!” video!

Easyget.lv, 27.11.2013. 14:00 | komentāri (1)

Jaunajā videoklipā Sabīne Berezina pirmo reizi mūžā sēžas pie Žiguļa stūres un cilvēki gados iejūtas jauniešu-tusētāju ādā
Noskaties DJ Dween un Sabīnes Berezinas dziesmas „Dejo tā!” video!

Dīdžejs un producents Dween (Kaspars Dvinskis) un dziedātāja Sabīne Berezina turpina sadarbību, piedāvājot jaunu deju mūzikas dziesmu - „Dejo tā!”. Dziesmas un video doma ir vienkārša – tā jāuztver kā izklaide, liekot cilvēkiem uz dzīvi paskatīties vienkāršāk. Arī DJ Dween „reps” dziesmā ir vairāk izklaidējošs, jo repots tiek DJ Dween paša izdomātā valodā.

Video tapa nepilnās divās dienās un filmēšanā tika iesaistīti gan dejotāji, gan gados vecāki cilvēki, ko radošā komanda nodēvēja par video zvaigznēm, kas video rāda priekšzīmi vienaudžiem un iet ar saukli – nav nozīmes cik tev gadu, galvenais ir kā tu jūties!

„Vislielākais kuriozs bija tas, ka man bija jābrauc ar žigulīti, jo jau 6 gadus neesmu braukusi ar mehānisko kārbu, kur nu vēl ar žiguli, un kur nu vēl pa Rīgas centru,” par filmēšanas procesu stāsta Sabīne Berezina. „Kopumā jutāmies kā „Oušena banda”, kur katram ir sava vieta un uzdevums. Visi noritēja ļoti raiti un jautri, un šo filmēšanu es nekad neaizmirsīšu!”

Arī DJ Dween dalās iespaidos par filmēšanu: „Klipa filmēšanas process bija ļoti interesants un amizants. Video galvenās zvaigznes – cilvēki gados, atrada sev dzīves prieku un varēja iejusties jauniešu-tusētāju ādā un tas bija super! Prieks, ka mums ir Latvijā tik daudz dzīves priecīgu cilvēku, kas ar lielu prieku iesaistās jauniešu trako ideju realizēšanā. Paldies viņiem par to!”

„Filmēšana bija ļoti interesanta un deva man ļoti lielu pieredzi, un par to varu teikt paldies Sabīnei un Dween, kuri mani izvelējas pa klipa veidotāju un filmētāju. Iepriekš pārsvarā filmēju mūzikas klipus priekš hip-hop māksliniekiem un šoreiz bija pirmā reize, kad veidoju klipu deju mūzikai,” stšta videoklipa autors Kaspars Kambars (Damn Studio).

DJ Dween ierakstus varat sameklēt klausīties Spotify un lejupielādēt portālos iTunes un Doremi.lv.

Foto: DJ Dween un Sabīne Berezina. Foto (c) Jānis Spigovskis, JUST bar

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV