Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Radio Naba jau 11 gadus pagriež pasauli

Easyget.lv, 28.11.2013. 12:02

Radio Naba 11. gadskārtu svinēs ar īpašu svētku programmu radio ēterā svētdien un koncertiem klubā Nabaklab nākamnedēļ
Radio Naba jau 11 gadus pagriež pasauli

Latvijas Universitātes radio NABA 1.decembrī svinēs jau 11. jubileju. Tam par godu paredzēta daudzveidīga radioprogramma ar esošo raidījumu vadītāju un mūziķu piedalīšanos visas dzimšanas dienas garumā. Svinības turpināsies nākamnedēļ, kad 6. un 7.decembrī radio klubā Nabaklab uzstāsies tādas pazīstamas grupas kā "Dzelzs vilks", Čipsis un Dullais, viesi no Igaunijas un citi, informē LU Preses centrā.

Koncertprogramma 1.decembrī 93.1 FM un www.naba.lv:

  • 12.00 Improvizēta atklāšana programma
  • 13.00 "HMP"
  • 14.00 Čipsis un Dullais
  • 15.00 Striķis
  • 16.00 Kārlis Kazāks
  • 17.00 Oriole un Ansis
  • 18.00 "Manta"
  • 19.00 Kaspars Rolšteins
  • 20.00 Bitīt’ matos īpašais svētku raidījums par Latvijas mūziku
  • 23.00 Svētku Mirklis pirms miera

Grupu un mūziķu uzstāšanās laiks - ap 20 min.

Svētku programmā radio ēretā sastapsiet Nerten un Umka teatrālos priekšnesumus, daudz sveicienu, konkursu, īpašos viesu u.c. Ēterā būs sadzirdami/as Lauma Brežģe (Remarka), Herta (Bronhīts), Alīna Apine un Ieva Vītola (Plastalīns), Aldis Blicsons un Ivo Laursons (Ej apskrieties), Anete Enikova (Studentu pietura), Jānis Daugavietis, Dambis un Didzis Erra (Bitīt’ Matos), Nora Rieksta (atgriezusies ēterā kā NABA instruktore), Ģirts Šolis (Pērļu zvejnieki), Jānis Kazulis (NABA instruktors), Ģirts Rozentāls (Partitūra), Edmunds (Dabaskats) un daudzi citi radio NABA raidījumu veidotāji. Koncertprogramma būs redzama arī video tiešraidē www.naba.lv.

Svinības ārpus ētera notiks 6. un 7.decembrī Radio NABA klubā NABAKLAB. Radio sveiks duets Čipsis un Dullais, "Dzelzs Vilks" (06.11.) un Kaspars Rolšteins ar “The Good, The Bad and The Ugly" un "Digital Digital" (Igaunija) (07.11), kā arī daudzu NABA raidījumu un Dj priekšnesumi abas dienas visās kluba zālēs. Gaidīti NABA draugi un biedri, klausītāji. Lai pasaule griežas un dāvanas birst!

Klausītājiem Latvijas Universitātes radio NABA (www.naba.lv un 93.1 FM) ik nedēļu piedāvā vairāk nekā 40 regulārus raidījumus, ko veido vairāk nekā 100 mūzikas instruktoru – studenti, skolēni, jaunie zinātnieki, docētāji, žurnālisti, mūziķi, dīdžeji, dažādu nozaru eksperti. Programmā pārstāvētajai mūzikas un raidījumu daudzveidībai nav līdzinieču starp radio programmām visā kontinentā.

Foto: Radio NABA zveŗi. Foto (c) Aiga Rēdmane

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV