Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Rīgas kinostudijā notiks Jaungada masku balle un koncertšovs

Easyget.lv, 28.11.2013. 16:10

Jaungada naktī Rīgas kinostudijā dendija Kārļa Padega iedvesmotā atmosfērā uzstāsies ārvalstu un pašmāju mūziķi, darbosies kinozāle, gaidāmi šovi un masku balle 
Rīgas kinostudijā notiks Jaungada masku balle un koncertšovs

31. decembra vakarā un Jaungada naktī Rīgas kinostudijas filmēšanas paviljonos, citās zālēs un teritorijā ap to IC New Year šova ietvaros uzstāsies agrākā Prince grupas dalībniece Andy Allo ar pavadošo sastāvu, igauņu džeza virtuoze Kadri Voorand, pašmāju mūziķis Ivo Grīsniņš-Grīslis un citi, informē Aivars Līpenītis.

Sagadām, ka IC New Year Jaungada masku ballē pulcēsies ekstravagantu glamūru novērtējoši radoši estēti, kā arī vienkārši svinību un koncertu baudītāji. Kinostudijas filmēšanas paviljoni, kuros radīta liela daļa Latvijas kino šedevru, kā arī ārvalstu filmas, pārtaps par pop-up koncertzāli, izsmalcinātu restorānu un atpūtas vietu, visās norises vietās apmeklētājus pavadot mūzikai.

Organizatori svinību noformējumam iedvesmojušies no latviešu ekstravagantā dendija Kārļa Padega, kurš spējis atrast vidusceļu starp glamūru, ekstravaganci, nabadzību un – kā tas ir mūsdienās – bagātību, ko gatavi atdot kolekcionāri par viņa grafiskajiem darbiem. Apmeklētāji aicināti ierasties balles maskās, tērpti svinīgi.

24 gadus vecā mūziķe Andy Allo dzimusi un augusi Āfrikā, Kamerūnā, piecu bērnu ģimenē, un no bērnības apguvusi mūzikas instrumentus. Andy, paralēli karjerai kopā ar mūziķi Prince, radījusi divus mūzikas albumus, no kuriem jaunākajā „Superconductor” piedalās Prince, kā arī saksofonists Maceo Parker, kas spēlējis arī kopā ar leģendāro Džeimsu Braunu. Andy mūzika pārstāv un miksē tādus stilus kā fanks, souls, r&b.

Igauniete Kadri Voorand, ko apmeklētājiem bija iespēja iepazīt arī Baltijas mūzikas biznesā ietekmīgā Tallinn Music Week laikā, uzstāsies ar solo programmu, kur ar savu balsi un klavierēm radīs pilnvērtīgus skaņdarbus, izmantojot mūsdienu iekārtas.

Ivo Grīsniņš-Grīslis ar grupu, plašāk iepazīts kā iesildošais mākslinieks pirms beļģu mūziķes Selah Sue koncerta Palladium koncertzālē, izpildīs gan pasaules džeza, soula, blūza un popmūzikas skaņdarbus, gan oriģināldziesmas.

Darbosies kinozāle, un programma tiks papildināta ar šoviem un priekšnesumiem. Vakars sāksies 21:00 un noslēgsies 1. janvāra rītā.

Biļetes var iegādāties Ticketpro tīklā un internetā, vairāk informācijas www.concertsandfestivals.lv. Biļešu cenas - sākot no 20 latiem par stāvvietas biļeti un 70 latiem par vietu pie galdiņa, kur ietverts ar sākuma cienastu servēts galds un sagaidīšanas dzēriena glāze, kā arī taksometrs uz svinību norises vietu un atpakaļ mājās. Visi viesi pusnaktī varēs baudīt šampanieti un torti bez papildus maksas.

Foto: Andy Allo. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV