Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Igauņu Digital Digital atklās Shine Fest piecgadei veltītu sarīkojumu sēriju

Easyget.lv, 29.11.2013. 11:35

Nākamgad Latvijā lielākais vasaras elektroniskās mūzikas festivāls Shine Fest (Shine Cafe) svinēs 5 gadu jubileju. Notikumu ieskandinās deju ballīšu sērija Awaiting Shine Fest 2014, kas priecēs elektroniskās mūzikas mīļotājus Rīgā un citviet Latvijā.
Igauņu Digital Digital atklās Shine Fest piecgadei veltītu sarīkojumu sēriju

Par pirmo viesi kļūs igauņu elektroniskās mūzikas grupa Digital Digital. Piektdien, 6.decembrī, Digital Digital uzstāsies Liepājas klubā Fontaine Palace, bet sestdien, 7.decembrī, - Rīgas klubā Pulkvedim neviens neraksta.

Grupa Digital Digital dibināta 2010.gadā, sintezējot dzīvo skanējumu ar tādiem mūzikas žanriem kā breakstep un drum’n’bass. Debijas albums „Digicide” lauza daudzus priekšstatus par elektroniskās un dzīvās mūzikas skanējuma normām. Grupas albumu var lejupielādēt šeit: http://www.digitaldigital.eu/

Sarīkojumā 6. decembrī klubā Fontaine Palace Digital Digital pievienosies tādi Latvijas deju mūzikas pārstāvji kā pieredzējis dīdžejs JuriKonradi (PlatzFurTanz), lauzto ritmu meistars Mr.Djinn (Expandrecord), kā arī festivāla Shine Fest organizators Nikulin (Shine Cafe, Platz Fur Tanz). Ieeja: 2 LVL (2,85 EUR).

7.decembrī kluba Pulkvedim neviens neraksta augšstāvā Digital Digital dzīvo brum & bass performanci atbalstīs tādi pieredzējuši un neordināri dīdžēji kā Sairam (RiggaJungle ), Judzhen (Urban Soulz) un Mr.Djinn, bet apakšstāvā - radio raidījuma vadītājs un pieredzējis promouters Rise (Riga Radio), republikas Kazantip vēstnieks Latvijā Saint (Kazantip Baltic), kā arī Nikulin. Ieeja: 3 LVL (4,3 EUR). Pēc viesu saraksta – 2 LVL (2,85 EUR). (Lai iekļūtu viesu sarakstā spied Attending facebook.com/shinecafe lapā vai sūti savu vārdu, uzvārdu uz e-pasta adresi shinecafe@inbox.lv.

Abās ballītēs festivāla atmosfēru radīs gaismu pavadījums, ko nodrošinās CBETOMUSIC visuals komanda.

Elektroniskās mūzikas festivāls Shine Fest 2014 notiks 11. un 12. jūlijā.

Foto: Digital Digital. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV