Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Rokmūziķi apvieno spēkus Zolitūdes traģēdijas upuru piemiņai

Easyget.lv, 29.11.2013. 12:13

Pašmāju un ārvalstu rokmūziķi izdos mūzikas izlasi, pieminot Zolitūdes traģēdijas upurus

Brīdī, kad šķiet, ka nespējam vairs neko mainīt, patiesā vēlmē var atrast iespēju un veidu, kā palīdzēt, atbalstīt, mierināt un līdzāsbūt. Dot daļiņu no sevis.

Rokmūzikas izdevniecība „Kiss Of The Dolls & Friends” sadarbībā ar aģentūru „Metro Music” uzsākusi projektu – apkopt un izdot augstas raudzes rokmūzikas izlasi. Visi izlases realizācijas ienākumi tiks ziedoti Zolitūdes traģēdijā aizgājušo un cietušo ģimenēm.

Jau šobrīd projektu atbalstīt piekrituši tādi pašmāju rokmūziķi kā Fēlikss Ķiģelis, grupas Opus Pro, Linga, Colt, Indygo, Auļi, Kiss Of The Dolls un The Velvet Supernova. Pašmāju kolektīviem pievienojušies arī ārvalstu mūziķi, viņu vidū - producents Anssi Kippo /Somija/, kurš piekritis veikt izlases māsteru savā ierakstu studijā „Astia-studios”, Somijas augstākā ešalona rokgrupas Lullacry un R.O.C.K., kā arī Krievijas roka grandi Gorky Park.

Papildus informācija par projektu sekos tuvākajā laikā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV