Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dziesmu vakarā viesosies muzikālā apvienība „Ornaments”

Easyget.lv, 02.12.2013. 10:35

Dziesmu vakaru koncertcikla pasākumā 5. decembrī 19.00 Latvijas 1.rokkafejnīcas mājīgajā pagraba zālē viesosies liepājnieki, muzikālā apvienība „Ornaments”, kuru veido divi talantīgi jaunieši Laura Dudare un Dzintars Šusts.

Abu mūziķu sadarbība sākusies 2012. gada nogalē un šobrīd tās pamatu veido akustiskā mūzika. Projekta mērķis / „dzinulis” ir pavisam vienkāršs – tā ir mīlesība uz mūziku, dzīvi, tā ir harmonija – tikai vibrācija un klusums, tikai balss un ģitāra. Šī brīža programmu sastāda mūzika, kas sevī ietver džeza, new age folk, meditative un easy listening intonācijas. Un tomēr, kā paši apvienības dalībnieki norāda – kur tiek izdziedāta dzīve, tur robežu nav.

Neraugoties uz īso kopdarbības laiku, muzikālā apvienība jau ir paguvusi iekarot nedalītas skatītāju simpātijas, piedaloties dažādos pasākumos Liepājā un citur Latvijā. Aizraujošu priekšnesumu Ornaments sniedza arī Vislatvijas Dziesminieku saietā.

Ieeja par ziedojumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV