Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Trešajā Hennessy Artistry koncertā Rīgā piedalīsies Ieva Sutugova un Erols Reids no Lielbritānijas

Easyget.lv, 03.12.2013. 11:05

13. decembrī mūsdienu kultūras pasākumā izmeklētai sabiedrībai Hennessy Artistry, kas piedāvā starptautisku muzikālo platformu radošiem, muzikāliem pārsteigumiem, uzstāsies dziedātāji Ieva Sutugova no Latvijas un Erols Reids no Lielbritānijas.

Hennessy Artistry starptautiskā, unikālā muzikālā platforma ik gadu notiek 40 valstu lielākajās pilsētās, tai skaitā trešo reizi arī Rīgā. Šajos šovos piedalījušies tādi mākslinieki kā Grammy ieguvēji grupa The Roots, Mike Posner, Mary J. Blige, E.V.E., Erykah Badu, reperis Q-Tip, Kat Delun, Roland Isley, leģendārais dīdžejs D-Nice un citi.

Koncertšovā 13. decembrī klubā Coyote Fly muzikālo baudījumu publikai sniegs atraktīvā, talantīgā dziedātāja Ieva Sutugova un spožais mūsdienu deju un house mūzikas izpildītājs Erols Reids no Lielbritānijas, kuri jaunās nokrāsās liks iemirdzēties pasaules mūzikas hitiem. Mākslinieku skanējumu papildinās un nerimstošu ritmu uzturēs koris.

Ievu Sutugovu Latvijas mūzikas cienītāji jau ir iepazinuši dažādos koncertprojektos, kuros viņa piedalās kopš 16 gadu vecuma. Dziedātāja sadarbojusies ar tādiem komponistiem kā Raimonds Pauls, Mārtiņš Brauns, Zigmars Liepiņš, Boriss Rezņiks u.c. Pēdējā laika spilgtākā uzstāšanās Ievai Sutugovai bijusi Staburadzes loma Z.Liepiņa un M.Zālītes rokoperas “Lāčplēsis” koncertuzvedumā.

Birmingemā dzimušais jamaikiešu izcelsmes dziedātājs Erols Reids (Errol Reid) ir viens no house mūzikas uzlecošajām zvaigznēm. Mūziķis var lepoties ar veiksmīgu karjeru mūzikas industrijā kopš 1992.gada, kad tika nodibināta regeja grupa China Black, kurā viņš ir dziedātājs un dziesmu autors. Sadarbība ar house mūzikas producentu Axwell, izdodot tādus starptautiskus hitus kā "Feel The Vibe" un "Nothing But Love", Erolam Reidam pavēra ceļu uz pasaules lielākajām skatuvēm. Viņš ir uzstājies kopā ar Robin Gibb, Barry White, R Kelly, Sounds Of Blackness, Jamiroquai, Dina Carol, Burning Spear un leģendāro Tom Jones, kā arī izpildījis Pasaules regbija kausa himnu Swing Low Sweet Chariot kopā ar Ladysmith Black Mombasa.

Ieeja pasākumā tikai lūgtiem viesiem. Ielūgumus būs iespējams iegūt, sekojot jaunumiem un piedaloties Hennessy Latvia aktivitātēs vietnē www.facebook.com/hennessylatvia.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV