Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

LeNeSOna Ziemassvētki – mūzika, spēles un balle

Easyget.lv, 03.12.2013. 16:27

LeNeSOns aicina uz Ziemassvētku gaidīšanas svētkiem 11. decembrī plkst. 18.00 Lielajā Ģildē, piedāvājot pavisam īpašu koncertu, pēc kura visi LeNeSOna viesi aicināti uz īstu Ziemassvētku balli ar dejām un spēlēm.
LeNeSOna Ziemassvētki – mūzika, spēles un balle

12. decembrī LeNeSOns un Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) pirmo reizi viesosies jaunajā un skaistajā Latgales vēstniecībā Gors. LeNeSOns kopā ar LNSO ir ļoti gatavojies, tādēļ svētku gaidīšana turpināsies arī 14. decembrī Lielajā Ģildē, kurā, kā ierasts, LeNeSOns gaidīs savus viesus plkst. 11.00 (koncerts latviešu un krievu valodā) un 14.00 (koncerts latviešu valodā).

Koncerta programmā kopā ar Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu kori un Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri būs iespēja klausīties Ziemassvētku dziesmas no Eiropas un Amerikas, kā arī iekļauti latviešu komponistu Māra Lasmaņa un Jāņa Porieša skaņdarbi, kuriem līdzās liktas trīs populāras dejas no Čaikovska gadumijas baleta “Riekstkodis” – tiksimies ar Saldumu feju, princi un ļausimies puķu valsim. LeNeSOna mentors, kā allaž, būs runīgais un rūdītais maestro Andris Vecumnieks un koncertu rotās Jolantas Strikaites spožais soprāns.

Koncertu pārtraukumos ikviens aicināts piedalīties spēlēs kopā ar LUDO jautro komandu, darbosies radošajās darbnīcas un būs iespēja iet rotaļās kopā ar LeNeSOnu un viņa draudzeni Melodiju.

Biļetes pieejamas Lielās ģildes biļešu kasē, “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv. Informācija par biļetēm: 67213643 vai kase@lnso.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV