Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Valkā viesosies krievu romanču izpildītājs

Easyget.lv, 03.12.2013. 18:34

Piektdien, 13.decembrī, plkst.18.00 Valkas pilsētas kultūras namā koncertēs izcilas krievu romanču izpildītājs Viktors Kozlitins.
Valkā viesosies krievu romanču izpildītājs

Romances ir viena no krievu kultūras pērlēm, tās ir kā dvēseles atspulgs. V.Kozlitins, izpildot romances ģitāras pavadījumā, ar savu spēcīgo balsi spēj apburt aizvien no jauna. Koncertā mūziķis izpildīs skaistākās no senajām krievu romancēm, kas apbur ar savu melodisko temperamentu, skumjām un prieku. Ar atpazīstamību un kaislīgumu pārējo romanču fonā īpaši izceļas romance „Oči čornije” no Fjodora Šaļapina repertuāra.

Viktors Kozlitins dzimis 1957. gadā Urālā, Čeļabinskas apgabalā, un dzied kopš agras bērnības. Pirmo reizi uz skatuves uzstājies jau sešu gadu vecumā Korkino pilsētas kultūras namā. Mūziķis atzīst: „Uz skatuves es jūtos ļoti brīvi, un dziedāšana man vienmēr ir sagādājusi milzīgu gandarījumu.”

Biļešu cena uz V.Kozlitina koncertu – 2 lati. Tās iegādājamas kultūras namā un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV