Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Igo, Aivars Hermanis un Raimonds Macats izziņo “Mēnessnakts” papildkoncertus

Easyget.lv, 04.12.2013. 13:43

Koncertprogrammas “Mēnessnakts” papildkoncerti notiks Ventspils pilī un Liepājas Ziemassvētku istabā 

6. decembrī plkst. 21.00 notiks programmās “Mēnessnakts” papildkoncerts notiks Ventspils Livonijas ordeņa pilī. Trešajā adventē, 15. decembrī, plkst. 17.00 koncertsērija viesosies Liepājas Ziemassvētku istabā – Tirgoņu ielā 22, informē Igo Mūzikas Menedžmenta pārstāvis Uģis Dadzis.

Igo, Aivars Hermanis un Raimonds Macats īpaši Ziemassvētkiem sagatavojuši koncertprogrammu “Mēnessnakts”, kas skanēs Latvijas skaistākajās pilīs un muižās. Programmā iekļautas Igo un Aivara Hermaņa kopīgi radītās kompozīcijas, kā arī pasaules mūzikas klasika Aivara Hermaņa ģitāras un Raimonda Macata čello aranžējumā. Domājot par Ziemassvētku laiku un gatavojot programmu, Igo ir ieskaņojis dziesmu “Mēnessnakts” ar Aivara Hermaņa mūziku un Aspazijas dzeju.

Ziemassvētku noskaņu radīs ne tikai mūzika. Uz pilīm un muižām tiks ielūgtas iepriekš izraudzītas Latvijas daudzbērnu ģimenes. Koncertu laikā neizpaliks arī dāvināšanas prieks, un mūziķi gatavojas pasniegt gaišus pārsteigumus.

Koncerti notiks 6. decembrī Ventspils pilī, 7. decembrī Mālpils muižā, 15. decembrī Liepājas Ziemassvētku istabā, 22. decembrī Vecgulbenes muižā, 23. decembrī Vecauces pilī un 26. decembrī Bīriņu pilī. Koncertsērija noslēgsies 27. decembrī Jaunajā Sv. Ģertrūdes baznīcā Rīgā.

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV