Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Goran Gora un grupa Jorspeis uzstāsies Adventa koncertā

Easyget.lv, 05.12.2013. 09:33

7. decembrī plkst. 15.00 Kultūras pilī „Ziemeļblāzma” Adventa koncertā „Brīnumu gaidot” uzstāsies Goran Gora un grupa Jorspeis.
Goran Gora un grupa Jorspeis uzstāsies Adventa koncertā

Koncerta programmā Jorspeis izpildījumā skanēs dziesmas no grupas jaunākā ieraksta „Dzīvības upē” un Ziemassvētku dziesmu albuma „Vēl tuvāk”. Goran Gora piedāvās kompozīcijas no sava jaunākā veikuma – dziesmu cikla ar Knuta Skujenieka vārdiem.

Grupa Jorspeis dibināta 2007. gadā, kad divi labākie draugi – Linda un Māris – kas šodien jau ir ģimene, sāka kopīgu ceļu mūzikā, visai ātrā laikā iekarojot ne tikai lielāko Latvijas radiostaciju topu virsotnes, bet arī gūstot nedalītu klausītāju atzinību kā viena no jaunajām, bet, nenoliedzami, talantīgajām indie pārstāvēm Latvijas mūzikā.

Dziesminieks Goran Gora Latvijas mūzikā sevi pieteica 2005.gadā ar dziesmām Slow Down, Fools In Love, The Girl In The Backseat, Swim, Robert, Swim, A Dance Away un citām. Kopš tā laika izdoti trīs studijas albumi, izpelnoties Latvijas un ārvalstu mūzikas kritiķu atzinību. Dziesminieka daiļrade novērtēta ar divām Latvijas Mūzikas ierakstu kompāniju Gada Balvas nominācijām, mūziķa pieredze Latvijas teātros izpelnījusies trīs Spēlmaņu nakts nominācijas.

Ieeja koncertā - bez maksas.

Foto: Grupa Jorspeis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV