Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

55 gadu jubilejā Rīgā koncertēs UB40 solists Ali Kembels

Easyget.lv, 05.12.2013. 14:57 | komentāri (1)

15. februārī Arēnā Rīga uzstāsies pirms 35 gadiem izveidotās britu regeja grupas „UB40” līderis Ali Kembels.
55 gadu jubilejā Rīgā koncertēs UB40 solists Ali Kembels

Kā informē koncerta rīkotāju pārstāvis Aivars Līpenītis, šī būs mūziķa pirmā viesošanās Latvijā.

Starp 1978. gadā Birmingemā izveidotās regeja grupas populārākajiem skaņdarbiem minati tādi kā „Red Red Wine”, „Can’t Help Falling in Love”, „I Got You Babe”. UB40 ar panākumiem startējusi Lielbritānijas un citu valstu mūzikas aptaujās, „Grammy” apbalvošanā viņu ieraksti vairākkārt pieskaitīti vieniem no labākajiem regeja skaņdarbiem pasaulē. Kopskaitā grupa ieraksti pārdoti vairāk nekā 70 miljonos eksemplāru.

2008. gadā grupu pameta tās līderis un viens no līdzdibinātājiem Ali Kembels, un pēc brīža viņa pēdās gāja taustiņinstrumentālists Maikls Virtjū, pievienojoties Ali solo projektam. Izdevis četrus veiksmīgus studijas albumus , pusotru gadu garā turnejā apceļojis visu pasauli, 2014. gadā, tieši savā 55. dzimšanas dienā, 15. februārī, Ali Kembels „Arēnā Rīga” sniegs „UB40” koncertu kopā ar grupas biedriem, kas iepriekš pieredzi uzkrājuši, esot grupu vai ierakstu dalībnieki tādiem vārdiem mūzikā kā „Massive Attack”, Sade, Fils Kolinss, Ēriks Kleptons, Kreigs Deivids, Ziggy Marley, „Moloko”, Shaggy, „Jamiroquai” un daudziem citiem.

Sēdvietu un stāvvietu biļetes, sākot ar 20 latiem, jau pieejamas Ticketpro tīklā Baltijā un www.ticketpro.lv. Koncerta mājas lapa www.concertsandfestivals.lv, informācija ic@concertsandfestivals.lv. Organizatora jaunumiem var sekot sociālajos tīklos http://draugiem.lv/ic, http://facebook.com/concertsandfestivals, http://twitter.com/icconcerts.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV