Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Gada romantiskākais koncerts - Hulio Iglesiass Arēnā Rīga!

easyget.lv, 25.05.2007. 10:00 | komentāri (1)

Koncertaģentūra Propeller Productions paziņo, ka 28.maijā Arēnā Rīga, savas pasaules koncertturnejas Romantic Classics ietvaros, uzstāsies visu laiku vispārdotākais dziedātājs pasaules mūzikas industrijas vēsturē Hulio Iglesiass (Julio Iglesias). 250 miljoni pārdotu ierakstu, vairāk kā 2600 platīna un zelta sertifikātu par pārdotajiem albumiem visā pasaulē, pirmais un vienīgais mūziķis, kurš saņēmis vienu no iespaidīgākajām balvām mūzikas industrijas vēsturē - Dimanta ierakstu Ginesa rekordu grāmatā skatuves māksliniekam, kurš pārdevis visvairāk ierakstu visvairāk valodās nekā jebkurš cits mūziķis uz planētas.
Gada romantiskākais koncerts - Hulio Iglesiass Arēnā Rīga!

Galerijas:

"Esmu sajūsmināts un patiesi svētīts, ka manas mūzikas vēsts spēj pacelties pāri valodām un kultūrām - tas ir kaut kas, par ko esmu lepns visvairāk," saka Hulio Iglesiass par saviem fenomenālajiem panākumiem.

Ar katru jaunu izdotu ierakstu Hulio Iglesiass spējis pārspēt iepriekšējos sasniegumus, kļūstot par vienu no spožākajām zvaigznēm populārās mūzikas pasaulē.

Vieglāk ir nosaukt tos mūzikas elites pārstāvjus ar kuriem Iglesiass nav uzstājies, jo duetu saraksts ir milzīgs - no Frenka Sinatras līdz Villijam Nelsonam.

Hulio Iglesiass izdevis albumus angļu, spāņu, franču, portugāļu, itāļu un vācu valodās.
Jau 1971.gadā Hulio pirmo reiz pārdeva miljonu sava albumu kopiju. 1972.gadā viņa dziesma Un canto a Galicia nokļuva visu Latīņamerikas un Eiropas dziesmu sarakstu virsotnēs. Hulio sāka ierakstīt dziesmas dažādās valodās, pirmo izdevumu piedzīvojot Vācijā. Gadu vēlāk viņš pārspēja mūzikas balvu skaita rekordus Spānijā un Latīņamerikā.

Pēc tam, kad 1984.gadā Iglesiass izdeva savu pirmo albumu angļu valodā 1100 Bel Air Place, 1985.gadā Holivudas Slavas alejā tika atklāta zvaigzne ar viņa vārdu.

Hulio Iglesiasa biogrāfijā ir gan 100 000 apmeklētāju koncertos Medisonas laukumā Ņujorkā un Santjago, tādas eksotikas pārpilnas uzstāšanās kā prezidenta Anvāra Sadata rīkotais koncerts Ēģiptes piramīdu pakājē, kā arī iemīļota īpašā viesa statuss svinīgos dažādu valstu valdību rīkotos pasākumos visā pasaulē.

Hulio Iglesiass līdz pat šai dienai pilda UNICEF Performing Arts īpašā sūtņa pienākumus, kas pēc viņa paša vārdiem ļauj aizsniegt to cilvēku dzīves, kuriem patiesi nepieciešama palīdzība un kuriem bez dalības UNICEF organizācijā Hulio nespētu palīdzēt.

Hulio sākotnējā ambīcija bija kļūt par profesionālu futbola spēlētāju, ko vinš piepildīja kļūstot par Madrides Real vārtsargu un vēlāk arī par šī kluba īpašnieku.

Hulio Iglesiasa sportista karjera salūza 1962.gadā, kad pēc traģiska negadījuma viņš kļuva daļēji paralizēts uz diviem gadiem.

Sapnis spēlēt futobolu bija iznīcināts. Hulio atkopjoties pavadīja dienas klausoties radio un rakstot dzeju. No sāpēm un skumjām nāca izsmalcinātas, skumjas un romantiskas rindas, kuras ar laiku un vecas ģitāras palīdzību Hulio sāka ietērpt mūzikā. Šīs muzikālās terapijas un poētiskā lādiņa iespaidā Hulio atklāja sevī jaunu kaislību, kas piepildījusi viņa turpmāko dzīvi un spēlējusi nozīmīgu lomu tajā, kā pasaule mainījusies mūzikas iespaidā. "Mūzika kļuvusi gan par manas fiziskās, gan emocionālās esības dziedinātāju," atzīst Iglesiass.

Arī ar savu jauno albumu angļu valodā - Romantic Classics - Hulio Iglesiass turpina sniegt mums jaunu ieskatu un pieredzi romantikā, turpina arī sniegt simtiem koncertu dažādās valodās visā pasaulē. Tā ir gan viņa enerģija, gan spēja būt par pasaules atzītāko dziedātāju "sirdslietās", kas nekad netiks pārspēta - ne vien pārdoto albumu skaita ziņā, ne arī vēl svarīgākajā skaitā dzīvu siržu, kuras viņš aizskāris visapkārt pasaulei ar savu mūziku un personas harizmu.

Romantic Classics jeb Romantiskā Klasika ir Hulio Iglesiasa pirmais albums angļu valodā 12 gadu laikā - kopš 1994.gada Crazy. Šim albumam Hulio smēlis no popmūzikas, roka un kantrī stilu pasaulēm, lai ierakstītu pašas maigākās un elegantākās interpretācijas dziesmām, kuras savulaik izpildījuši ļoti dažādi mākslinieki - Villijs Nelsons, Džordžs Maikls, grupas Bee Gees, The Cars un citi.

"Šim albumam esmu rūpīgi izvērtējis to maģiju, kas popdziesmu padara par klasiku. Dziesmas, kuras ne vien nokļūst topu virsotnēs, bet arī atbalsojas mūsu ausīs, patiesi aizskar mūsu sirdis - uz mūžu kļūstot tik pazīstamas kā atmiņas. Šis bija mans sākums darbam pie Romantic Classics.

Esmu izvēlējies sešdesmito, sepitņdesmito un astoņdesmito gadu melodijas, kuras, man šķiet, reiz tiks uzskatītas par populārās mūzikas standartiem.

Neskatoties uz laiku, kad tās sarakstītas, vai žanru, dziesmas, kuras esmu atradis, vieno tematiskā ievirze - tā, kuru tik bieži esmu izmantojis savā darbā. Tās katra skar tādu vai citādu attīstību cilvēka romantisko attiecību pasaulē - no kaisles un ilgām līdz sirdsdēstiem un nodevībai. Katra no šim kompozīcijām ir melodija, kuras priekšā ik katrs ļaujas emocijām, un vārdi, kuri būs aktuāli līdz pat brīdim, kad cilvēki pārstās iemīlēties. Studijas sesijās Losandželosā un Puntakānā pie katras no šīm dziesmām esmu nonācis līdz patiesi jaunai interpretācijai, piešķirot tām šodienīgumu. Es ceru, ka tie no jums, kas atminas šīs dziesmas, iepazīs tās no jauna un tie, kas tās atklās tikai šodien, izjutīs to, ko es izjutu izdzirdot tās pirmo reizi," saka Hulio par savu jauno veikumu.

Hulio Iglesiasa Romantic Classics koncerts Arēnā Rīga būs ne tikai muzikāli un emocionāli piesātināts, bet vizuāli ļoti efektīgs šovs, kurā piedalīsies virkne visaugstākās klases pavadošo mūziķu, fona dziedātāju un dejotāju.

Un protams visa centrā viņš - Hulio Iglesiass - joprojām tikpat jauns un šarmants kā savā karjeras sākumā, juteklisks un mazliet skumjš. Visaugstākās raudzes profesionālis ar līdz perfekcijai noslīpētu uzstāšanās tehniku un unikālo balsi. Un protams kā vienmēr tērpies vienā no saviem elegantajiem uzvalkiem. Hulio Iglesiass - vīrietis, kurš spēj aizkustināt jebkuras sievietes dvēseli un izraisīt apbrīnu jebkura vīrieša sirdī jebkurā zemeslodes daļā.

Biļešu cena: 20-50Ls
Biļetes internetā: www.bilesuserviss.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV