Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Izsludināts Ineses Galantes Ziemassvētku papildkoncerts

Easyget.lv, 06.12.2013. 17:12

Ineses Galantes Fonds kopā ar viesmāksliniekiem izsludina koncertprogrammas „Ziemassvētku prelūdija” papildkoncertu sestdien, 21. decembrī, pulksten 15:30.
Izsludināts Ineses Galantes Ziemassvētku papildkoncerts

Šis būs pirmais koncerts ciklā «Inese Galante un draugi»; cikls turpināsies nākamajā gadā ar koncertu sēriju Latvijas pilsētās. Uz koncertiem Inese Galante aicinās savus draugus - mūziķus gan no Latvijas, gan citām valstīm, kā arī jaunos talantus.

Koncertā «Ziemassvētku Prelūdija» uzstāsies Inese Galante (soprāns), pie ērģelēm Aivars Kalējs, dziedās spilgtais mecosoprāns Bonita Haimena (Bonita Hyman) no ASV, čellists Ramons Jafe (Ramon Jaffe) no Vācijas, kā arī kontratenors Sergejs Jēgers, jaunais talants - deviņgadīgais vijolnieks Daņiils Bulajevs un Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, Romāna Vanaga vadībā.

Koncerta programmā būs J.S.Baha, G.F.Hendeļa, A.Vivaldi, Ā.Adāna, F.Šūberta, S.Franka, A. A.Loida Vebera skaņdarbi un Ziemassvētku dziesmas.

Biļetes uz 21. decembra koncertu iegādājamas Rīgas Doma kasēs un "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv, biļešu cena 5 līdz 20 lati. Latvijas ģimenēm Ineses Galantes fonds dāvina atlaidi Ziemassvētku koncerta biļetēm (atlaide - pērkot 4 un vairāk biļetes).

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV