Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvian Voices paraksta līgumu ar Universal

Easyget.lv, 09.12.2013. 09:11

Vokālā grupa Latvian Voices un vācu a cappella grupa Viva Voce parakstījušas līgumu ar ierakstu kompāniju “Universal” Vācijā un 2014. gadā izdos kopīgu albumu “Zei der Wunder”.
Latvian Voices paraksta līgumu ar Universal

Albumā “Zei der Wunder” (Brīnumu laiks), kas tiks ierakstīts sadarbībā ar komponistu un producentu Rolfu Ckuvski, būs iekļauta dažādu kultūru un valodu satikšanās a cappella kompozīcijās, kas sarakstītas īpaši Latvian Voices un Viva Voce sastāvam. Projekts veidos muzikālu stāstu par cilvēku, sākot no rudens un ziemas mijas līdz pat pavasara sākumam, kā arī atspoguļos Ziemassvētku svinēšanas tradīcijas dažādās Eiropas un citu pasaules valstu kultūrās.

Latvian Voices dziļās tautas mūzikas dziedāšanas tradīcijas, klasiskā pieeja a cappella žanram kopā ar Viva Voce ritmiskumu un enerģiju, populārās mūzikas interpretācijās veidos unikālu muzikālo savienību.

Ieraksti norisināsies 2014. gada janvārī Rīgā.

Albumu jau tagad ir iespējams pasūtīt mājas lapā: http://www.zeit-der-wunder.de/

Vairāk: www.latvianvoices.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV