Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sibīrijas mūziķi Studio of Unconscious uzstāsies Chomsky

Easyget.lv, 09.12.2013. 12:51

14. decembrī kultūras bārā Chomsky ar dziesmu programmu No Techno koncertēs Krievijas avangarda mūzikas grupa Studio of Unconscious Music, informē ULVE Agency pārstāvis Sandis Baumanis.

Studio of Unconscious Music (SUM) ir konceptuāls projekts no Sibīrijas apgabala, kurš izveidots 2005. gadā Kemerovā.

Mūziķu sastāvu iespējams pielīdzināt vienotai cilvēku institūcijai, kas uz attiecīgā pamata aktualizē plaša spektra muzikālās domas. Tas ir sarežģīti noteikt skaidru viņu pārstāvēto žanru, jo žanrs šeit ir jāsaprot kā mūzikas instruments. Dziesmu programmā No Techno, kura sastāv no uz reālā laika cilpām konstruētas ritmiskās bāzes, blīvas industriālās skaņas un divbalsīgiem dziedājumiem, piedalās apvienības Studio of Unsconscious Music izveidotājs un multiinstrumentālists Aleksandrs Markvarts (Alexander Markvart) un apokaliptiskās improvizācijas grupas Sect of Phoenix vokālists Makss Jevstropovs (Max Evstropov).

Pasākuma ievada daļā spēlēs šobrīd Rīgā dzīvojošā britu komponista Derila Vortingtona (Daryl Worthington) elektroniskās mūzikas projekts Kostoglotov.

Bārs Chomsky atrodas Lāčplēša ielā 68, Rīgā.

Koncerta sākums plkst. 21:00, ieeja bez maksas.

http://www.vovne.ru/titles/sum
http://soundcloud.com/kostoglotov

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV