Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Top Ziemassvētku koncertprogramma “Šai svētā naktī”

Easyget.lv, 10.12.2013. 10:01

Mūzikas namā Daile 13., 15. un 22. decembrī skanēs Ziemassvētku koncertprogramma “Šai svētā naktī”
Top Ziemassvētku koncertprogramma “Šai svētā naktī”

Galerijas:

Klusā un maigā noskaņā tapusi jauna koncertprogramma ar latviešu komponistu zināmām un mazāk dzirdētām dziesmām - “Šai svētā naktī”, informē muzikālā teātra Ars Nova pārstāve Anda Zadovska. 

Ziemassvētki ir laiks, ko gaidām visu gadu, šis brīdis ir piepildīts ar gaišumu, mīlestību un ticību rītdienai, un īpašo sajūtu vienmēr palīdz izjust mūzika, kuru baudām ziemassvētku laikā. Jau izsenis cilvēki tika iemīļojuši mājas muzicēšanu - kāds spēlēja kādu instrumentu, kāds dziedāja, kāds vienkārši to visu baudīja.

Šī tradīcija rosināja komponistu Jāni Lūsēnu veidot programmu, rakstīt aranžējumus tautā iemīļotām komponista kolēģu - Imanta Kalniņa, Mārtiņa Brauna, Valta Pūces un paša Jāņa Lūsēna dziesmām, lai kopā ar solistiem Kristīni Zadovsku, Uģi Rozi, Zigfrīdu Muktupāvelu un instrumentālu sastāvu (vijole, čells, akordeons, zvaniņi, klavieres, basģitāra) paši ļautos muzicēšanas priekam un priecētu koncerta apmeklētājus.

Par programmas vizuālo ietērpu gādājusi māksliniece Ieva Veita.

Piedāvājot apmeklētājiem gan dienas, gan vakara laikus, koncerti noritēs 13. decembrī plkst. 19:00, 15. decembrī plkst. 15:00 un 19:00 un 22. decembrī plkst. 15:00 un 19:00. Informācija un biļešu iegāde “Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv. Cena – 7-15 Ls.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV