Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Liepājas Bufetē svētku gaidīšana sākusies

Easyget.lv, 10.12.2013. 10:32

Sestdien, 14.decembrī, kokteiļbārā Red Sun Buffet notiks kārtējā ballīte ar vienu no Latvijas mīlētākajiem dīdžejiem un jaunās radiostacijas pieci.lv balsi Tomu Grēviņu.
Liepājas Bufetē svētku gaidīšana sākusies

Toms Grēviņš bufetē ir viesojies ne reizi vien un katra ballīte ir bijusi īpaša. Daudziem apmeklētājiem palikusi atmiņā nakts grupas Instrumenti koncerta oficiālajā afterparty divos stāvos, kad DJ Toma Grēviņa vadībā dejas ilga līdz pat septiņiem rītā. Ne mazāk karsta ballīte bija šovasar pludmales bārā, un arī šī nedēļas nogale nebūs izņēmums. Būs arī atraktīvi konkursi ar MC Raivii un balvas no Garage Hard Lemonade.

Patīkamus pārsteigumus bufete sarūpējusi arī Ziemassvētku laikā. Visiem nosalušajiem būs iespēja bufetē sasildīties katru dienu no 18.decembra līdz pat 1.janvāra rītam. Apmeklētājus izklaidēs gan dziesmu „Aka aka” un „Vilkam govs nokoda kāju” autors un izpildītājs Roberts Gobziņš, gan Liepājas meiteņu mīlulis Kristaps Pujāts.

Jaunais gads bufetē tiks sagaidīts Kubas karnevāla noskaņās ar karstasinīgiem ritmiem, par ko rūpēsies DJ Ai-va un DJ Alex O. Galdiņus iespējams rezervēt iepriekš redsunbuffet@hotmail.lv vai zvanot mob.tālr. 25858580. Vairāk informācijas mājas lapā www.redsunbuffet.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV