Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Amber Muse Records svin deviņgadi

Easyget.lv, 10.12.2013. 13:31

Sestdien, 14.decembrī, klubā Secret Garden (Grēcinieku ielā 28) notiks promouteru aģentūras un skaņu ierakstu leibla Amber Muse Records deviņu gadu dzimšanas dienas svinības.

Par galveno viesi kļūs Room Vith A View šefs – Dairmount no Berlīnes ar 20 gadu pieredzi mūzikas atskaņošanā, ar kuru kopā pie dīdžeju pults stāsies mūzikas projekta Phonetica dalībnieki – Max Lomov, ZaZzy un Bogdan Taran.

Kompānija Amber Muse ir organizējusi vairāk nekā 100 dažādus pasākumus - no nelielām ekskluzīvām ballītēm līdz liela mēroga notikumiem. Pasākumu galvenie visi ir bijuši KiNK (BG), Roberto Rodriguez (Fin), Jimpster (UK), Till Von Sein (DE), Mario Basanov & Vidis (LT), Pete Gooding (USA), Sergey Sanchez (RU) un daudzi citi. Amber Muse vada arī web-radio un deju mūzikas portālu www.DanceRadio.lv

Pirmā Amber Muse vinila plate tika izdota 2004.gada beigās, un šomēnes kompānijas paspārnē iznāks Latvijas grupas Phonetica digitālais izdevums ar nosaukumu „Kinetic / Daft 16” (leibla diskogrāfijā pēc skaita sešpadsmitais). Ballītē uzstāsies visi trīs grupas dalībnieki – Max Lomov, ZaZzy un Bogdan Taran.

Sākums 23:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā līdz 24:00 – 3 Ls, pēc pusnakts – 5 Ls; bez pieraksta – 7 Ls. Pieteikšanās viesu sarakstam, sūtot vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ambermuse.com. Galdiņu rezervēšana +371 29345232.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV