Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noklausies Double Faced Eels jauno dziesmu „Tu esi sniegs”!

Easyget.lv, 10.12.2013. 14:08

Grupa Double Faced Eels dalās iespaidos par svētku laiku, piedāvā dziesmu ziemas noskaņās un atzīstas, ko darījuši Ņujorkā.
Noklausies Double Faced Eels jauno dziesmu „Tu esi sniegs”!

Grupas Double Faced Eels dziesma „Tu esi sniegs” tapusi pavisam nesen - starp intensīviem mēģinājumiem DFE mēģinājumu telpā, sacerēta arī vieglas noskaņas dziesma par sniegu, kā Zuši paši smejas: „nu jā, piesaucām to sniegu ātri vien”. Dziesmas teskta autore – Iveta Priede.

Šogad saviem klausītājiem Double Faced Eels sagatavojuši vēl vienu pārsteigumu – Jauno gadu grupa sagaidīs kā jau pavisam cits Zušu paveids -„Eels of the 60’s”. Uz jautājumu, kas tie par zušiem, DFE, atzīstas, ka viens no Ņujorkas apciemojuma iemesliem šajā vasarā esot bijis jauna projekta izveide. Iedvesmojušies no 60.-70. gadu mūzikas DFE izveidojuši paralēlu projektu, kurā izpildīs labi zināmus šī laika perioda hitu. Viens no pirmajiem publiskajiem koncertiem grupai „Eels of the 60’s” būs, sagaidot Jauno gadu klubā „Četri balti krekli”, Vecrīgā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV