Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Foto: Izskan labdarības koncerts „Nāc līdzās Ziemassvētkos”

Easyget.lv, 10.12.2013. 16:25

9. decembrī Lielajā ģildē kopā ar Latvijā iemīļotiem skatuves māksliniekiem skanēja gada sirsnīgākais labdarības koncerts, kas veltīts talantīgu bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām atbalstam.
Foto: Izskan labdarības koncerts „Nāc līdzās Ziemassvētkos”

Galerijas:

Tiem, kuri koncertu neredzēja klātienē, to būs iespēja noklausīties Latvijas radio ēterā otrajos Ziemassvētkos – 26. decembrī pulksten 15.05 un vērot Latvijas televīzijas 1. kanālā 29. decembrī pulksten 18.15.

Koncerts šogad bija īpaši krāšņš - Nāc līdzās laureāti – ar dabas dotu talantu apveltīti bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām pirmo reizi uzstājās kopā ar Liepājas simfonisko orķestri un labāko Latvijas kori Kamēr. Jau tradicionāli uz skatuves kopā ar Nāc līdzās laureātiem redzējām Latvijā iemīļotus skatuves māksliniekus – šogad koncertā uzstājās LNO soliste Ilona Bagele, Evita Zālīte, Kristīne Zadovska, Jānis Apeinis, Ingus Pētersons, dziedātāji – Antra Stafecka, Dons, Ieva Akuratere, Nikolajs Puzikovs, Aija Andrejeva, Goran Gora, Zigfrīds Muktupāvels, Atis Ieviņš un Ieva Sutugova.

Koncerta norises vietā Lielajā ģildē līdz 14. decembrim katru vakaru pirms visiem koncertiem notiek īpašs fonda Nāc līdzās labdarības tirdziņš, kur ikviens varē iegādāties ar mīlestību tapušas bērnu darinātas dāvanas sev un saviem tuvākajiem. Mirdzēs arī īpašā Nāc līdzās egle, kurai rotājumus darinājuši Rīgas nedzirdzīgo skolas bērni.

Labdarības akcijas Nāc līdzās Ziemassvētkos! mērķis ir kopt, veidot un stiprināt labdarības tradīcijas Latvijā, veicinot bērnu ar īpašām vajadzībām talantu popularizēšanu un viņu spēju apliecināšanu. Akcijas laikā gūtie ieņēmumi tiks izmantoti bērnu talantu tālākai attīstībai.

Papildu informācija: www.naclidzas.lv, https://www.facebook.com/NacLidzas un www.dragiem.lv/naclidzas.

Foto: Labdarības koncerts „Nāc līdzās Ziemassvētkos”. Reinis Inkens

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV