Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Pianists Andrejs Osokins koncertēs Ungurmuižā

Easyget.lv, 11.12.2013. 10:44

22. decembrī plkst. 18.00 Ungurmuižas zālē mūzikas cienītāji aicināti uz pasaules slavu ieguvušā pianista Andreja Osokina solokoncertu „Adventa noskaņas Ungurmuižā”.
Pianists Andrejs Osokins koncertēs Ungurmuižā

Andrejs Osokins ir vairāku prestižu starptautisku konkursu laureāts Eiropā un ASV, kā arī 5.Starptautiskā J.Vītola pianistu konkursa uzvarētājs un Latvijas Lielās Mūzikas balvas laureāts. Šogad pianists saviem panākumiem pievienoja vēl vienu - piedaloties Starptautiskajā Klīvlendas pianistu konkursā ASV, Andrejs Osokins ieguva balvu par labāko baroka mūzikas izpildījumu. Mūziķis ir uzstājies pasaulē slavenākajās koncertzālēs Londonā, Birmingemā, Maskavā u.c., tāpēc vēl jo lielāks prieks piedāvāt koncertu nelielajā Ungurmuižas zālē.

Koncerts piedāvās iedvesmojošu un noskaņām bagātu klaviermūzikas programmu, kur klausītāji tiks aicināti saklausīt mūzikas vēstījumu, kas ietver mieru, prieku, gaismu, ticību, klusumu, cerību un mīlestību. Koncerta programmā V. A. Mocarta, L. van Bēthovena, F. Lista un S. Prokofjeva skaņdarbi.

Koncerta biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas Biļešu paradīzes kasēs. Biļešu cena - 5,00 LVL. Vietu skaits ierobežots.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV