Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Jarboe koncertu Nabaklab iesildīs grupa Ēnu kaleidoskops

Easyget.lv, 12.12.2013. 15:09

17. decembrī „Nabaklab” uzstāsies mūziķe, agrākā grupas „The Swans” dalībniece Jarboe. Viņas koncertu iesildīs pašmāju grupa Ēnu kaleidoskops.
Jarboe koncertu Nabaklab iesildīs grupa Ēnu kaleidoskops

Ēnu kaleidoskops ir vienīgā pašmāju grupa, kas spēlē neofolk novirziena mūziku. Grupas pirmsākumi meklējami 2004. gadā, kad kasetē, mājas apstākļos, tika ierakstītas pirmās dziesmas. 2010. gadā izdots pirmais albums CD formātā, taču vēlāk digitāli laists klajā bezmaksas albums „Laumas bērns”. Šogad „Ēnu kaleidoskops” ierakstījuši savu jaunāko albumu, kurš vēl nav publicēts.

Jarboe ir agrākā leģendārās Ņujorkas post-punk grupas „The Swans” ilggadējā dalībniece, komponiste un māksliniece un šogad savas tūres ietvaros viesosies arī Latvijā. Viņas mūzika tiek raksturota kā melodiska un emocionāli patiesa. Mūziķes repertuāru veido dziesmas visdažādākajos mūzikas stilos, sākot no blūza akcentiem līdz pat kliedzošiem tumšas elektroniskās mūzikas elementiem.

Koncertā Rīgā Jarboe priekšnesumu papildinās P. Emerson Williams - daudzfunkcionāls mākslinieks, kas nodarbojas ar mūzikas radīšanu, vizualizāciju un video instalāciju veidošanu. Mūziķis ir saistīts ar vairākiem muzikāliem projektiem - „Chorozon” un „Veil of Thorns”, ir darbojies dažādos projektos kopā ar grupām „Sleep Chamber”, „Manes” un „kkoagulaa”.

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. 17. decembra koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00 un biļetes uz to nopērkamas visās „Biļešu serviss” kasēs, kā arī interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, kur pirmās piecdesmit biļetes pieejamas par Ls 7, vēlāk biļešu cena paaugstināsies.

Foto: Jarboe. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV