Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Indygo gadu noslēgs vērienīgā pasākumā Fonoklubā

Easyget.lv, 13.12.2013. 14:59

Sestdien, 14. decembrī, “Fonoklubs” Cēsīs aizvadīs par tradīciju kļuvušo “Jager On Tour” pasākumu, kas šovasar negaidīti kļuva par vienu no kluba apmeklētākajiem notikumiem, sasniedzot maza festivāla apmērus. Pasākuma programmā - grupas “Indygo” gada pēdējā uzstāšanās. 
Indygo gadu noslēgs vērienīgā pasākumā Fonoklubā

Rīgas progresīvā roka vienība “IndyGo” gadu aizvadījuši uz ļoti aktīvas nots, gan izdodot albumu “Decoy”, gan atzīmējoties ar uzstāšanos lielākajos vasaras festivālos un nospēlējot solokoncertu koncertzālē “Palladium”. Pateicoties daudzu gadu pieredzei un harismai, apvienība ir tikusi pie stabila atbalstītāju loka. “Fonoklubā” sestdien tiks aizvadīta “Indygo” šī gada pēdējā uzstāšanās. 

Atlikušo vakara daļu par muzikālo noformēju gādās Artis Volfs duetā ar dj All-viss.

Atgādinām, ka šajā vasarā “Jager On Tour” ballīte Cēsīs tika aizvadīta ar vēl nebijušu vērienu, pulcējot pie tūkstoš interesentu, līdz ar to arī šim vakaram organizatori būs gatavojušies ar pastiprinātu rūpību, gādājot par aktivitātēm un vizuāliem papildinājumiem visas nakts garumā. Spītējot ziemas un decembra faktoram, “Fonokluba” pagalms tiks sildīts, lai pirmo reizi kluba vēsturē ballīti varētu izvērt trīs līmeņos - terasē, pirmajā un svaigi atvērtajā otrajā stāvā.

Piesakoties facebook, ieeja pasākumā bez maksas: http://on.fb.me/1hOkYw6

Atskats uz 2011. gada Jager On Tour ziemas pasākumu:

www.fonoklubs.lv
www.facebook.com/fonoklubs
www.twitter.com/fonoklubs

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV