Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Valērijs Meladze Rīgā uzstāsies kopā ar LNSO

Easyget.lv, 13.12.2013. 17:26

16. martā Arēnā Rīga Valērijs Meladze iepazīstinās ar savu jaunāko programmu „20 stāsti par mīlestību”. Koncertā dziedātājs izpildīs savas skaistākās mīlestības dziesmas Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pavadījumā.
Valērijs Meladze Rīgā uzstāsies kopā ar LNSO

Valērijs Meladze, dēvēts arī par pēdējo romantiķi un Krievijas pirmo balsi, ir viens no populārākajiem kaimiņvalsts dziedātājiem, un viņa slava un popularitāte ar katru darbības gadu tikai aug. Valērija Meladzes dziesmu vārdu un mūzikas autors, kā arī uzticamākais sadarbības partneris kopš radošās darbības pirmsākumiem ir viņa brālis Konstantīns – ļoti iecienīts komponists uz Krievijas estrādes skatuves.

Šoreiz Valērijs Meladze Latvijas skatītājiem sagādājis īpašu pārsteigumu – radošu sadarbību ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri. Koncertā Rīgā dzirdēsim gan jau gadiem ilgi iemīļotas dziesmas, gan pavisam jaunas kompozīcijas, kuru vienojošais motīvs ir visdažādākās mīlestības nokrāsas. Katra no dziesmām ir kā vesels stāsts – dažs no tiem skumjš, dažs cerību piepildīts, dažs smeldzīgs, dažs laimes spārnots.

16.martā atkal tiksimies ar vienu no šobrīd atzītākajiem populārās mūzikas izpildītājiem Krievijā, izbaudot viņa solo koncertu, tajā valdošo sirsnīgo atmosfēru un, protams, viņa skaistākās dziesmas ļoti īpašā skanējumā kopā ar simfonisko orķestri.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās. Līdz 31.decembrim visām biļetēm 15% atlaide.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV