Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Foto: Klubā Coyote Fly izskan Hennessy Artistry koncertšovs

Easyget.lv, 15.12.2013. 18:44

13.decembrī izskanēja koncertšovs Hennessy Artistry, kurā sev neierastā ampluā uzstājās dziedātāja Ieva Sutugova, deju un house mūzikas izpildītājs Erols Reids no Lielbritānijas un pop-koris no Latvijas.
Foto: Klubā Coyote Fly izskan Hennessy Artistry koncertšovs

Galerijas:

Šarmantie solisti Ieva Sutugova un Erols Reids, kā arī enerģiskais koris savā sniegumā eksperimentēja, apvienojot elektroniskās mūzikas skaņas ar vokālu, tādējādi neierastā izpildījumā izskanēja pasaules hiti no Alicia Keys, Leona Lewis, Beyonce, Kathy Perry, Whitney Huston un Erola Reida repertuāra.

“Šovs bija vienreizējs,” atzīst Erols Reids. „Mums izdevās lieliska saspēle ar talantīgajiem Latvijas dziedātājiem. Mēs sasniedzām savu mērķi aizraut klausītājus sev līdz muzikālā piedzīvojumā. Rīgā ir brīnišķīga publika!”

Pēc uzstāšanās Ieva Sutugova atklāj: “Esmu patiesi priecīga, ka ļāvos šim muzikālajam izaicinājumam un uzdrošinājos sekot Hennessy Artristy iedvesmojošajai idejai. Es pilnībā izbaudīju, kā klausītāji atsaucās mūsu priekšnesumam un enerģijas strāvojumam.”

Koncertšovs Hennessy Artistry klubā Coyote Fly jau ir kļuvis par regulāru pieturas punktu Rīgas mūsdienu dzīvesstila un kultūras kartē.

Hennessy Artistry ir starptautiska, unikāla muzikālā platforma, kas ar lielu publikas atsaucību ik gadu notiek 40 valstu lielākajās pilsētās. Šajos šovos piedalījušies tādi mākslinieki kā Grammy ieguvēji grupa The Roots, Mike Posner, Mary J. Blige, E.V.E., Erykah Badu, reperis Q-Tip, Kat Delun, Roland Isley, leģendārais dīdžejs D-Nice un citi.

Foto: Erols Reids koncertšovā Hennessy Artistry. Foto (c) Mārcis Baltskars

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV