Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Pasaulslavenā elektroniskā tango grupa Electrocutango uzstāsies Palladium

Easyget.lv, 16.12.2013. 12:35

11. janvārī koncertzālē Palladium pirmo koncertu Rīgā sniegs pasaulslavenā elektroniskā tango grupa Electrocutango Starptautiskā Argentīnas tango festivāla RigaTangoWinterFest 2014 ietvaros.
Pasaulslavenā elektroniskā tango grupa Electrocutango uzstāsies Palladium

Electrocutango dēvē par vienu no visdinamiskākajām, inovatīvākajām un oriģinālākajām jaunās elektro tango mūzikas stila grupām pasaulē. Grupa plaši pazīstama ar albumu Felino, kas tiek uzskatīts par elektroniskā tango žanra klasiku. Uzstājušies gandrīz visās lielākajās Eiropas pilsētās, Electrocutango ir hits pat Buenosairesā, kaut viņu dzimtene ir Oslo.

Orķestra oriģinālās kompozīcijas ir kompleksas un ritma bagātas. Electrocutango mūzika balstīta uz tango mūzikas buķeti, tajā ieskanas komponistu Horacio Salgana un Astora Piacollas stīgas. Taču Electrocutango melodijās ir arī Puertoriko, Brazīlijas, džeza un mūsdienu mūzikas ritmi.

Electrocutango dibinājis Sverre Indris Joners – norvēģu mūziķis, komponists un arranžētājs, kurš sarakstījis mūziku teātriem, filmām un orķestriem. Viņš radījis mūziku lugai Tanghost, kura plaukusi laurus, uzstājoties kopā ar pasaulslaveno horeogrāfu un tango dejotāju Pablo Veronu. 2011. gadā koncertējot Buenosairesas Nacionālajā Tango Akadēmijā, tās prezidents Horacio Ferrer piešķīra Joneram goda pilno Akadēmijas biedra titulu.

Electrocutango koncerts Rīgā tiek rīkots Starptautiskā Argentīnas tango festivāla RigaTangoWinterFest 2014 ietvaros. RigaTangoWinterFest tiek rīkot ar mērķi veicināt dažādu tango stilu izpausmes un attīstību tango dejā un mūzikā, nododot publikas vērtējumam ne tikai klasiskās, bet arī modernās tango vērtības populāru tango mākslinieku izpildījumā.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs bilesuserviss.lv un palladium.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV