Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Foto: Koncertizrāde Cabaret Palladium

Easyget.lv, 16.12.2013. 14:09

Decembrī koncertzālē “Palladium” notiek koncertiestudējuma “Cabaret” izrādes.
Foto: Koncertizrāde Cabaret Palladium

Galerijas:

Abi - gan notikums, gan vieta šogad ir jubilāru statusā, t.i., projektam “Cabaret” šī būs desmitā sezona, bet kopš bijušās kinozāles “Palladium” atklāšanas ir pagājuši 100 gadi.

Par godu īpašajam notikumam projekta “Cabaret” komanda sagatavojusi greznu, spraigiem pavērsieniem un pārsteigumiem piesātinātu programmu, kuras laikā skatītājiem iespēja novērtēt gan jaunas radošās vēsmas (1.daļā), gan arī pakavēties atmiņās un nobaudīt jau zināmus, “Cabaret” 10 gadu laikā rādītos spilgtākos priekšnesumus jaunā izpildījumā (2.daļā).

Pēc vērienīgajiem “Sapņu fabrikas” iestudējumiem no 2003. gada līdz 2008. gadam, kamerizrādes “Cabaret Piccolo” (2010) un Cabaret Bombaloo (2012) tika demonstrētas kluba “Artelis. Gandrīz teātris” telpās. Koncertiestudējums “Cabaret Palladium” no jauna uzņem apgriezienus, piesaistot vairāk māksliniekus un palielinot skatītāju vietu zālē. Ar vērienu atjaunota pirmajos gados panāktā amerikāniskā 30. gadu kabarē greznība un telpiskums, kas organiski saplūdis ar pēdējos gados izrādēs izstrādāto franču kabarē intīmo atmosfēru.

Režisors Viktors Runtulis koncertiestudējumā Cabaret Palladium iesaistījis ap 50 cilvēku lielu mākslinieciskā un tehniskā personāla komandu, kas visi kopā veido notikumu. Kabarē zvaigžņu lomās iejutušies Aija Vītoliņa, Elza Rozentāle Natha, Dons, kā arī dziedātājs no Igaunijas Erkki Otsman.

Krāšņo un akrobātisko horeogrāfiju veido horeogrāfi Elīna Breice, Dmitrijs Gaitjukevičš un Guntis Spridzāns, pie muzikālā noformējuma strādā “Cabaret Palladium” orķestris Mārča Auziņa vadībā. Kabarē gaisotni uz skatuves rada dziedātāji, mūziķi, dejotāji, aktieri, cirkus mākslinieki, mīmi un arī kāds tautā pazīstams “stāvizrāžu” vadītājs.

Tuvākās koncertizrādes Cabaret Palladium skatāmas 18., 22., 26., 27., 28. un 29. decembrī.

Foto: Cabaret Palladium. Foto (c) Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV