Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Totaldobže eglīte Ģertrūdes ielas teātrī ar Moniku Heidemann no Xylos

Easyget.lv, 16.12.2013. 17:10

28. decembrī plkst. 21:00 Ģetrūdes ielas teātrī ar grupas Xylos līderes Monikas Heidemanes koncertu Totaldobže aicina nosvinēt jau pagājušos Ziemassvētkus un sagaidīt tuvojošos jauno gadu.
Totaldobže eglīte Ģertrūdes ielas teātrī ar Moniku Heidemann no Xylos

„Pēdējā laikā Totaldobže mākslas centram izveidojusies lieliska sadarbība ar pārokeāna kaimiņiem, tādēļ šo gadu noslēdzam ar vēl viena mākslinieka no ASV uzstāšanos, šoreiz gan mainam pasākuma norises vietu no sniegainā VEFa uz centrīgo Ģertrūdes ielas teātri,” stāsta Totaldobže pārstāve Austra Straume.

Heidemane (Heidemann) ir dziedātāja no Ņujorkas, pēdējā laikā vislabāk zināma kā elektroniskās pop grupas Xylos līdere un dziesmu autore. Šobrīd, meklējot jaunas robežas un iespējas mūzikā, Heidemane ir uzsākusi jaunu projektu, kur uz skatuves uzstājas viena, izmantojot vien savu balsi, basģitāru un dažus vienkāršus bītus.

ASV auditorija Moniku Heidemani pamanīja 2006. gadā, kad viņa izdeva savu debijas albumu, ko Boston Phoenix iekļāva starp TOP 10 labākajiem ierakstiem. Šodien viņa jau aktīvi uzstājas un dodas tūrēs pa ASV un Eiropu, kā arī ir pieprasīta pop grupu un filmu mūzikas autore.

Heidemane savā mūzikā cenšas izvairīties no noteiktiem žanriem, vairāk pievēršot uzmanību formai nevis stilam, tomēr visās viņas kompozīcijās ir jūtama spēcīga folk un klasiskās mūzikas ietekme. Kāds kritiķis par viņas mūziku ir teicis: "tas ir kā būt iesprostotam uz augstas klints, kur iespēja nokrist ir acīm redzama, bet tai pat laikā nav iespējama. Tu nepārtraukti atrodies uz robežas un tikai knapi spēj izbēgt no absolūta haosa".

Ieeja koncertā LS 5 (šoreiz dobžiki nestrādā), biļetes varēs iegādāties uz vietas, pirms koncerta. Ieeja no 20:00, koncerta sākums 21:00.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV