Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Arstarulsmirus izdod pēdējo Gustavo repertuāra dziesmu un izziņo koncertus

Easyget.lv, 17.12.2013. 11:04 | komentāri (1)

Latvijā pazīstamais mūziķis Arstarulsmirus - iepriekš zināms kā Gustavo - izdevis jaunāko un pēdējo Gustavo repertuāra singlu "Paldies, ka esat!" un izziņo Gustavo repertuāra pēdējos koncertus.
Arstarulsmirus izdod pēdējo Gustavo repertuāra dziesmu un izziņo koncertus

Mūziķis izvēlējies mainīt identitāti un mūzikas virzienu, par prioritāti izvirzot jaunas daiļrades veidošanu, savukārt Gustavo kā skatuves tēls tiks ierakstīts Latvijas mūzikas vēstures lapās. Šī dziesma tapusi kā pateicība klausītājiem par kopā pavadītajiem gadiem, sniegto uzmanību, atbalstu un iedvesmu.

Mūziķis dziesmas radīšanas procesā esot formulējis to, kas ir viņa klausītāji, un sapratis, ka tas ir ļoti plašs līdzcilvēku loks, ar kuriem viņš jau ticies vai kurus vēl tikai satiks. Katra tieša vai netieša mijiedarbība ar klausītājiem ir atstājusi ietekmi uz mūziķi. Arstarulsmirus uzsvēra, ka tā vienmēr būs dziļas pateicības vērta.

Gustavo repertuāra pēdējie koncertu notiks koncertzālē Palladium 5., 6., 7., un 8. februārī. Biļetes: http://www.ekase.lv 

Foto: Publicitātes foto

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV