Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pasaules gala noiets Melnajā piektdienā

Easyget.lv, 17.12.2013. 12:47

Sestdien, 21.decembrī, klubā „Melnā piektdiena” notiks koncerts „Pasaules gala noiets”, informē Līva Komarovska.

Pagājušā gada nogalē cītīgākie pasaules gala gaidītāji, kas klausās alternatīvu rokmūziku vai smago metālu, pulcējās klubā „Melnā piektdiena”, lai ar muzikālu ballīti sagaidītu pasaules galu. Arī šogad, turpinot tradīciju, 21. decembrī, tematiskais koncerts ironiskā kārtā veltīts pasaules galam, kuru ik pa laikam piesola gaišreģi, pareģi, izzudušu civilizāciju kalendāri vai šogad arī skandināvu mitoloģija.

Koncertā spēlēs – Dehydrated (Krievija), Kapakmens, Urskumug, Dark Nexus, Bardak, Anal Punishment.

Death metal grupu Dehydrated savdabīgu dara divi fakti – tā nāk no Sibīrijas pilsētas Tomskas un grupā darbojas voklāliste – reta paradība death metal mūzikā. Muzikāli grupa spēlē enerģisku, melodisku, reizē tehnisku un piesātinātu death metal. Grupas kontā divi pilnie albumi un viens Ep. Rīgā grupa viesosies pirmo reizi.

Urskumug ir tribal black metal grupa no Rīgas, kas radusies 2002. gadā, izdevusi divus albumus – „Pāreja” (2004) un „Am Nodr” (2006) . Sastāvu un stilistiskās maiņas dēļ grupa kādu brīdi klusējusi, bet nu atgriežas pie klausītājiem – jaunā sastāvā, jaunā skanējumā.

Kapakmens ir salīdzinoši jauna grupa, kurā spēkus un prasmes apvienojuši mūziķi no dažādām citām pašmāju grupām – Collide, Diseim, Wagars. Grupas muzicēšanas maniere – „kapu metāls latviešu valodā”. Koncertā grupa prezentēs savu debijas ierakstu - „AntiPozitīvs”, kas tiks izdots kompaktdiskos ļoti ierobežotā tirāžā.

http://kapakmens.bandcamp.com/

Bardak ir trio no Rīgas, kas spēlē kvalitatīvu, smagnēju mūziku. Grupas spēja pievērsties nopietnām lietām nenopietni, caur melnā joka prizmu, bet nezaudējot kvalitatīvu muzikālo segu, ir grupas panākumu atslēga.
https://www.facebook.com/bardakmetal?sk=app_2405167945

Dark Nexus ir darkwave / industrial metal grupa no Rīgas, kas sākusies 2007. gadā, Grupa ir startējusi ne tikai uz vairākām Rīgas un citu Latvijas klubu skatuvēm, bet arī ārpus Latvijas un iesildījusi vairākus ārzemju mūziķus - Sinheresy, Forgotten Sunrise, Freakangel, u.c.

Anal Punishmet ir neregulāri spēlējoša, bet aktīva grind core grupa no Rīgas.
https://myspace.com/analpunishment

Par noskaņojumu un dejām gādās DJ Sinisters. Koncerta sākums 20:00, kluba durvis vaļā no 19:00, ieejas maksa: 3 LVL. Vairāk info: http://melnapiektdiena.lv/events/21122013

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV