Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Chomsky notiks Ziemas saulgriežu koncerts

Easyget.lv, 17.12.2013. 15:56

21. decembrī kultūras bārā Chomsky norisināsies Ziemas saulgriežu koncertvakars. Tajā ar priekšnesumiem uzstāsies pašmāju skaņu mākslinieki un mūzikas producenti Aon un Mr. Myster, informē ULVE Agency.
Chomsky notiks Ziemas saulgriežu koncerts

Jevgēnijs Načiss jeb Aon ir skaņu mākslinieks no Jūrmalas, kas savā radošajā darbībā pēta elektroniskās mūzikas žanru iespējas, piešķirot īpašu nozīmi melanholiskajām vadlīnijām un pārdzīvojumam. Maijā dienas gaismu ieraudzīja debijas mazalbums Soundscapes of Illusionary Worldview, kurš iecerēts kā autora apcerējums par drāmu starp cilvēka uztveri, matēriju un realitāti.

Matīss Runtulis jeb Mr. Myster ir elektroniskās mūzikas producents no Rīgas, kas pēdējos gados eksperimentējis ar skaņu, jaucot žanru robežas un cenšoties izvairīties no to “piesaukšanas” radīšanas procesā. 2013. gada izskaņā izdots projekta īsspēlējošais ieraksts Triptych, kurš jau atradis savu ceļu pie klausītājiem.

Bārs Chomsky atrodas Lāčplēša ielā 68, Rīgā. Koncerta sākums plkst. 21:00, ieeja bez maksas.

Foto: Mr Myster. Foto (c) Aivars Ivbulis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV