Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kamerkoris Tonika un Goran Gora aicina uz Ziemassvētku koncertiem

Easyget.lv, 18.12.2013. 09:23

19. decembrī plkst. 19.00 Rīgas jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā un pašā pirmssvētku novakarē, 23. decembrī, plkst. 18.00 Rīgas Lutera Evaņģēliski luteriskajā (Torņakalna) baznīcā izskanēs kamerkora „Tonika” un Goran Gora Ziemassvētku koncerti ”Kaut ko klusiņām, klusiņām”.
Kamerkoris Tonika un Goran Gora aicina uz Ziemassvētku koncertiem

Koncertos līdzās Ērika Ešenvalda kora mūzikai skanēs Goran Gora oriģinālskaņdarbi no topošā albuma, kas iznāks nākamajā gadā,- „Iemidzināta dziesma”, „Putns”, „Mosties”, kā arī īpaši šim koncertam rakstīta dziesma „Tu guli manās rokās”. Skanēs arī Jāņa Lūsēna, Mārtiņa Freimaņa, Daces Geidmanes un Gunta Cimiņa kompozīcijas ar Ojāra Vācieša dzeju. Ojāra Vācieša dzeja arī iedvesmojusi koncerta kopējo koncepciju, tā pavadīs un iedvesmos koncerta klausītājus visa vakara garumā. Koris uzstāsies kopā ar vairākiem Latvijā pazīstamiem mūziķiem - Mārtiņu Miļevski, Gunti Cimiņu, Zani Goiževsku, Līgu Riekstiņu, Uģi Krišjāni, Santu Kalniņu, Elzu Bleikšu un Laimu Ērkšķi.

„Koncerts spēs vienot kā tuvākas, tā tālākas sirdis, tāpēc iesakām to nelaist garām miera un svētku sajūtas meklētājiem, kā arī ikvienam, kurš vēlas aizmirst ikdienas steigu un mazliet ievilkt elpu - tā klusiņām, klusiņām,” uz koncertu aicina kamerkora „Tonika” menedžere Santa Vancāne.

Biļetes pieejamas „Biļešu paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Goran Gora. Foto (c) Nils Vilnis

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV