Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

RSU jauktais koris „Rīga” sniegs svētku koncertu

Easyget.lv, 18.12.2013. 10:54

Papildinot plašo galvaspilsētas svētku programmu, sestdien, 21. decembrī, plkst. 20.00 Sv. Pestītāja baznīcā Rīgas Stradiņa universitātes jauktais koris „Rīga” publiku iepriecinās ar Ziemas koncertu, informē kora pārstāve Laura Leimane.

Koncerta programma ir ļoti daudzveidīga, mijoties krāšņi meditatīvām noskaņām, latviskai vienkāršībai un mūsdienīgām aranžijām, kas radītas īpaši korim „Rīga”. Kora izpildījumā skanēs Pētera Butāna, Ērika Ešenvalda, Kārļa Lāča, Džona Tavenera un citu autoru kompozīcijas. Ziemas koncerts jau kļuvis par tradīciju, ik gadu pulcējot tuvus draugus un citus kormūzikas mīļotājus.

RSU jauktajā korī „Rīga” šobrīd apvienojušies vairāk kā 50 dziedātāji. Kori vada diriģente Evita Taranda, kormeistars – Roberts Hansons. Savukārt paša kora eksistence nebūtu iespējama bez Rīgas Stradiņa universitātes dāsna un izpratnes pilna atbalsta.

Ieeja koncertā par ziedojumiem labdarības akcijai „Eņģeļi pār Latviju”. Pēc koncerta visi laipni aicināti uzkavēties, lai nobaudītu koristu pašceptās piparkūkas un karstos dzērienus.

Sv. Pestītāja (Anglikāņu) baznīca atrodas Anglikāņu ielā 2, Rīgā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV